Aşk ve Mavi Yayından Kaldırıldı

Aşk ve Mavi Yayından Kaldırıldı
Atv ekranlarının uzun soluklu dizisi Aşk ve Mavi yayından kaldırıldı. Başarılı dizi neden final yapıyor? Başka kanalda yayınlanacak mı? İşte detaylar;

Sezonun yeni başlayan, reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizileri birer birer ekranlara veda ederken atv kanalından gelen final haberi herkesi şaşırtmayı başardı. 2016 yılından günümüze reyting listelerinde çizdiği olumlu grafik ve başarılı kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Aşk ve Mavi dizisinin final yapacağı öğrenildi. Aşk ve Mavi dizisi neden yayından kaldırıldı? Başka kanalda devam edecek mi? Dizi hakkında tüm ayrıntıları ziyaretçilerimiz için derledik;

AŞK VE MAVİ NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

Oyuncu kadrosunda Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Birgül Ulusoy, Uğur Uzunel ve Alayça Öztürk gibi başarılı isimlerin yer aldığı Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan, yapım şirketinden istediği zam reddedilince diziden ayrılma kararı almıştı. Emrah’ın ayrılık kararının ardından yerine gelecek partner arayışına girişen yapım şirketi Yaman karakteriyle kadroya başarılı oyuncu Keremcem’i dahil etmişti. Keremcem’in diziye katılmasıyla birlikte reyting listelerinde ciddi bir artış gösteren dizi ne yazık ki bu artışı diğer haftalarda gösteremedi. Dizinin daha fazla reytinglerde düşüş yaşamaması ve konunun uzatılmaması için planlanan final tarihi öne çekildi.

Aşk ve Mavi dizisi 78. bölümüyle ekranlara veda edecek. Başarılı yapımın yerine ekran macerasına yeni başlayacak olan ‘Şahin Tepesi’ isimli yapım gelecek.

AŞK VE MAVİ BAŞKA KANALDA DEVAM EDECEK Mİ?

Dizinin başka kanala transferi şuanlık söz konusu değil. 78’nci bölümüyle ekran macerasını sonlandıran dizi başka kanalda yayın hayatına devam etmeyecek.

06-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar