Star TV'nin vazgeçtiği diziye Acun Ilıcalı sahip çıktı

Star TV'nin vazgeçtiği diziye Acun Ilıcalı sahip çıktı
Star TV'de geçtiğimiz hafta yayından kaldırılan Adını Sen Koy dizisini Tv8 transfer etti. Adını Sen Koy Tv8'de ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar;

Yeni sezon öncesi Star TV ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisini kendi kanalı Tv8'e transfer eden Acun Ilıcalı, yeni bir transferle daha gündemde. 19 Ekim Cuma günü Star TV'de yayınlanan Adını Sen Koy dizisi final yaparak ekranlara veda etmişti.

TRT1'DEN STAR TV'YE, STAR TV'DEN TV8'E

Yeni sezonda yaptığı dizi hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, Star TV'nin vazgeçtiği Adını Sen Koy dizisini transfer ettiğini kanalın resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Böylelikle ekran macerası TRT1'de başlayan, daha sonra Star TV'ye transfer olan Adını Sen Koy dizisinin resmi olarak Tv8'e transfer olduğu doğrulanmış oldu.

ADINI SEN KOY NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

Aslında dizinin iki kanaldan da yayından kaldırılma nedeni aynı; reyting sonuçları. Televizyon yayıncılığının vazgeçilmez bir bütünü olan reytingler nedeniyle bir çok yapım ekran macerasına kısa bir süre sonra veda etmek zorunda kalıyor. Adını Sen Koy diziside Star TV'de yayınlanan ilk sezonuyla reytinglerde yakaladığı başarıyı maalesef dizinin iki başrol oyuncusu Hazal Subaşı ve Erkan Meriç'in ayrılığından sonra yakalayamadı.

Hazal Subaşı ve Erkan Meriç'siz kan kaybeden dizi için Acun Ilıcalı'nın nasıl bir planı var? Dizi Tv8'de eski günlerine geri döner mi bilinmez ancak, Adını Sen Koy takipçilerinin bu habere sevindiği sosyal medyada yaptığı yorumlarla ortada.

Şimdilik yayın tarihi belli olmayan dizinin iki hafta içinde Tv8'de başlaması bekleniyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Adını Sen Koy” yeni bölümleriyle yakında TV8’de! #adınısenkoy #tv8

TV8 (@tv8)'in paylaştığı bir gönderi (21 Eki, 2018, 2:23ös PDT)

Başrollerini; Cenk Torun, Özlem Deniz Durmaz,Tuğçe Ersoy Gökberk Demirci, Mert Öcal ve Dünya Aydoğdu’nun paylaştığı günlük dizi, çok yakında TV8 ekranlarında.

 

22-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar