Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 2. Bölüm İzle

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 2. Bölüm İzle
Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 2. Bölüm İzle; 18 Şubat Cuma 2. Bölümüyle ekrana gelen Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli’nin 2. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Burak sevinç, Hüseyin Soyaslan, Atakan Yarımdünya, Sinan Albayrak, Sena Çakır ve Fırat Topkorur’un rol aldığı Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisinin bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek 2. Yeni bölümü TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Uzun süren bir hazırlık ve çekim sürecinin sonunda geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve bir dönem dizisi olan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli yayınlanan ilk bölümde seyirciden tam not aldı. Tekden Film tarafından hazırlanan ve Anadolu topraklarında İslamiyet’in yerleşmesi ve yaygınlaşmasının temellerini atan önemli figürlerden biri olan Hacı Bayram’ın hikayesini anlatan dizi uzun bir çalışma ve emek sonucu yayınlanmaya başlandı. Dizide Numan’ın Hacı Bayram olma yolunda yaşadıkları ve devrin siyasi ve ekonomik durumu ile halkın yaşam şartları anlatılmaktadır. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisinin yayınlanan 2. Bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-I Veli Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tekden Film tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisi seyirciden tam not aldı. Bir dönem dizisi olmanın yanı sıra bir biyografi dizisi de olan Hacı bayram-ı Veli dizisi bir kişinin yaşadıklarıyla değişmesini, adım adım olgunlaşmasını ve bunu yaparken de çevresini etkilemesini konu alıyor. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Numan’ın başına gelenler anlatılırken iftiraya uğraması ve mahkemeye düşmesi konu edilmiştir.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-I Veli 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan dönem dizisi Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli’nin bu akşam yayınlanacak 2. Bölümünde Numan mahkeme tarafından suçlu bulunmuştur. Numan ise bu olayın iftira olduğunu düşünmektedir. Tahsin Efendi ise ortada bir şaibe olsa bile bu şekilde medrese öğretimine devam edemeyeceğini düşünür. Rüstem ise Numan’ı tanıdığı için şaibeye bile ihtimal vermez. Ancak Numan ortada olmadığı için sernüderrislik makamına geçmesinin önü açılacaktır. Numan’ın sermüderrisliği askıya alınırken medrese derslerinden de mahrum kalacaktır. Numan ise bütün bu yaşananlar sonrasında olayın iç yüzünü açığa çıkarmak için yüzü yaralı adamı aramaya başlar. Bu arada Ayşe Hatun Numan ile bir kez daha karşılaşır ve ardından eşkıyaların peşine düşer. TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli’nin bu akşam yayınlanacak 2. Bölümü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar