Yargı’nın Pars Savcı’sı Arda ile Omuz Omuza’ya Konuk Oluyor

Yargı’nın Pars Savcı’sı Arda ile Omuz Omuza’ya Konuk Oluyor
Kanal D’de yayınlanan Arda ile Omuz Omuza’ya bu haftaki yine Kanal D’de yayınlanan Yargı Dizisinin başarılı karakteri Savcı Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak konuk oluyor.

Televizyonlarda yayınlanan ve seyircinin hafta sonları beğeniyle ve eğlenerek seyrettiği programlardan olan Arda ile Omuz Omuza programı her hafta ünlü bir ismi programa konuk alıyor ve seyirciye keyifli bir program seyrettiriyor. Şu ana kadar pek çok ünlü ismi konuk olarak alan Arda ile Omuz Omuza programı yayınlandığı Pazar günleri seyirciye farklı ve eğlenceli bir formatta program sunarak zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyor. Ünlü şef arda Türkmen tarafından sunulan program Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 13.00’da ekrana geliyor. Keyifli bir yemek programı olan Arda ile Omuz Omuza’nın 20 Şubat Pazar günü yayınlanacak bölümünün konuğu belli oldu. Programın bu hafta yayınlanacak bölümünde son dönemlerin başarılı oyuncusu olan ve Yargı dizisinde Pars Savcı karakteriyle seyirci tarafından beğenilen usta oyuncu Mehmet Yılmaz Ak konuk oluyor.

Pars Savcı Bulut Pasta Yapıyor

Türkiye’nin en çok sevilen şeflerinden olan ve uzun zamandır Kanal D ekranlarında Arda ile Omuz Omuza programını hazırlayan Arda Türkmen’in bu hafta yayınlanacak bölümünün konuğu belli oldu. Programın 20 Şubat Pazar günü yayınlanacak bölümünde ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak konuk oluyor. Yine Kanal D ekranında yayınlanan ve bu sezon başlayan Yargı Dizisi’nde Savcı Pars karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak ile Arda Türkmen aynı mutfakta aynı yemeği yapacaklar. Şef Arda Türkmen’in tarifiyle yemek yapacak olan Mehmet Yılmaz Ak ile Arda Türkmen Bulut Pasta yapacaklar. Programa katılan ünlülerin mutfak performanslarının değerlendirildiği ve keyifli bir formata sahip olan Arda ile Omuz Omuza seyirci tarafından da sevilen programlardan. Arda ile Omuz Omuza bu hafta ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın konuk olacağı bölümle 20 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Kanal D’de.

Savcı Pars (Mehmet Yılmaz Ak) Kimdir?

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Yargı bu sezonun başarılı yapımlarından biri. Reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan program Pazar akşamları ekrana geliyor. Dizide bir Cumhuriyet Savcısı olan Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak dizide seyirci tarafından çok sevilen karakterlerden biri. Adalet için her şeyi yapan ve bunun için gerekirse yakınlarını bile sorgulayabilen ve adaletin gerçekleşmesi için çalışan Savcı Pars dizide oldukça etkin bir rolde bulunuyor ve performansıyla üst seviyelerde yer alıyor.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar