Aslı Enver Murat Boz İle Olan İlişkisinin Akıbetini Açıkladı!

Aslı Enver Murat Boz İle Olan İlişkisinin Akıbetini Açıkladı!
Oyuncu Aslı Enver eski sevgilisi Murat Boz ile olan ilişkisinin akıbetini açıkladı. Peki Murat Boz'la Aslı Enver yeniden barıştı mı, yoksa ilişkileri bitti mi? İşte detaylar!

Ünlüler arasında yaşanan ve aşklara akıl sır ermiyor doğrusu. Hızına da yetişemiyor, derinliğine de, akıbetinin ne olduğuna da… Uzun süredir konuşulan Aslı Enver ve Murat Boz ilişkisi de bu türden bir ilişkiye döndü. 2017 yılında başlayan ve herkesin birbirine çok yakıştırdığı Aslı Enver ve Murat Boz arasında yaşanan ilişki bir süre oldukça iyi ve tarafları tatmin eder bir halde devam etmişti. Ancak daha sonra kara kedi ikilinin etrafında gezinmeye başlamış ve ikilinin ilişkisi geçtiğimiz yıl bozulmuştu. Ama ayrılık fazla uzun sürmemiş ve ikili yeniden bir araya gelmişti. Ancak bu da kısa süreli bir birliktelik olmuş ve Aslı Enver Murat Boz ikilisi geçtiğimiz Ekim ayında yeniden ayrılmışlardı. Bu durumu parçalı bulutlu olan ve zaman zaman sıcak gelişmelerin yaşandığı zaman zaman da buz tutan ilişkiyle ilgili oyuncu Aslı Enver son noktayı koydu. İşte detaylar!

Aslı Enver Murat Boz: Ne Olacak Bu İkilinin Sonu?

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Aslı Enver ile Türk Pop müziğinin sevilen yorumcularından ve son dönemlerin yeni oyuncularından Murat Boz arasında yaşanan birliktelik bir süre sonra ciddi bir ilişkiye dönüşmüştü. Ancak bu ilişki nihayete eremeden Murat Boz’un Aslı Enver’i aldattığı iddiasıyla bozulmuş ancak ikili tekrar barışmıştı. Görünen o ki birlikte olmak bu ikiliye yaramamıştı ve çift tekrar ayrılmıştı. Durum bir öyle bir böyle derken Babil dizisindeki performansı ile göz dolduran oyuncu Aslı Enver İlişkinin akıbetini açıkladı.

Aslı Enver Son Noktayı Koydu!

Son zamanlarda yeniden barıştılar iddialarıyla gündeme gelen ve hatta Beşiktaş’ın maçına beraber gittikleri söylenen çiftle ilgili kafaları karıştıran durum sonunda netlik kazandı. Reklam yüzü olduğu markanın tanıtım gecesinde sorulara cevap veren oyuncu Aslı Enver Murat Boz’la ilgili sorulan bir soruya “Murat’la iletişimi 4 ay önce kestik. Hala da iletişimimiz yok. Özel hayatımda mutluyum” açıklamasıyla cevap verdi. Ardından sorulan başka bir soruya verilen cevap ise ikilinin gerçekten iletişimi kestiklerini ispatlar nitelikteydi. Murat Boz’un annesi kalp spazmı geçirdi, ziyaret ettiniz mi? Şeklindeki bir soruya Aslı Enver “Geçmiş olsun dileklerimi sizin vasıtanızla iletmiş olayım” cevabını verdi. Böylece ikilinin ilişkisinde buz devrinin yaşandığı net bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar