Aslı Enver yeni yıla yeni sevgilisiyle başladı!

Aslı Enver yeni yıla yeni sevgilisiyle başladı!
Oyuncu Aslı Enver ve Önder Öztarhan arasında başlayan aşk doğrulandı. Herkes tarafından merak edilen Önder Öztarhan kimdir?

Bir süredir hayatında kimse bulunmayan Aslı Enver, yalnızlığına noktayı koydu. Başarılı oyuncu, iş adamı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açtı. Aslı Enver'in yeni sevgilisi Önder Öztarhan kimdir?

Aslı Enver ve Önder Öztarhan arasındaki birliktelik ortaya çıktı. Aslı Enver'in arabasının Önder Öztarhan'ın evinin önünde görüntülenmesiyle birliktelikleri de ispatlanmış oldu. İkilinin, ilişkilerini bir süredir herkesten sır gibi gizledikleri öğrenildi.

Aslı Enver'in yeni sevgilisi Önder Öztarhan kimdir?

Son olarak Star TV'den ekrana gelen Babil dizisinde rol alan Aslı Enver, iş adamı Önder Öztarhan ile yeni bir ilişkiye başladı. Murat Boz ile birlikteliklerinin bitmesinde 2 yıl sonra Aslı Enver'in başlayan yeni ilişkiye başlaması ses getirdi. Önder Öztarhan'ın kim olduğu da fazlasıyla merak ediliyor. Ünlü bir iş adamı, geçtiğimiz günlerde Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile birlikte görüntülendi. O görüntüyü görenler ikili arasında bir şeyler olduğunu düşünüyordu. Buna karşın Aslı Enver ile birlikte olması herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Aslı Enver sessizliğini Önder Öztarhan ile bozdu

2012 yılında Birkan Sokullu ile nikah masasına oturan Aslı Enver'in evliliği 2015 yılında boşanmayla sona erdi. Aslı Enver, 2016 yılında Murat Boz ile birlikteliğe başladı. 3 yıl süren ve çok konuşulan ilişkileri sürpriz bir şekilde sona erdi. Aslı Enver, ikinci kez nikah masasına oturmaya yakınken 2019 yılında Murat Boz'dan ayrıldı. Ayrılıklarının ardından sürekli barıştıklarıyla ilgili haberler çıksa da ilişkileri yeniden başlamadı. İkilinin ayrılıklarının ardından Aslı Enver'in adı bu kez eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri ile anılmaya başladı. Bir süre flört etmelerinin ardından Kerem Tunçeri'nin birçok kadınla olan uygunsuz mesajları ortaya çıkınca Aslı Enver, başlamadan ilişkiyi bitirdi. O tarihten hayatına birini aldığıyla ilgili haberler görmedik. Ünlü isim aşk hayatındaki sessizliğini Önder Öztarhan ile sonlandırdı.

Star TV'den ekrana gelen Babil dizisinde rol alan Aslı Enver, o dizinin sona ermesinden sonra bir süredir inzivaya çekildi. Başarılı oyuncu 2022 yılıyla birlikte ekranlara dönüyor. Aslı Enver, Fox TV'nin ekrana getireceği Skandal dizisinde rol alacak.

13-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar