Ünlü Oyuncu Elçin Sangu’ya Mahkemeden Büyük Şok

Ünlü Oyuncu Elçin Sangu’ya Mahkemeden Büyük Şok
Dizilerin sevilen oyuncularından biri olan güzel oyuncu Elçin Sangu ile eski menajeri arasındaki tazminat davasında karar verildi. Elçin Sangu tazminata mahkum edildi.

Bugün magazin basını ve internet sitelerinde yer alan bir haber okuyucuların büyük ilgisini çekti ve haber gündemin ilk sıralarında yer aldı. Ünlü oyuncu Elçin Sangu ile ilgili haber ünlü oyuncu için adeta şoke edici bir etkiye sahip. Ünlü oyuncunun eski menajeri Başay Okay ile yaşadığı sorunlar mahkemeye intikal etmiş ve taraflar haklarını adalet önünde aramaya başlamışlardı. Bugün görülen mahkeme sonunda ünlü oyuncu Elçin Sangu’ya mahkemeden kötü haber geldi. Görülen duruşma sonrasında eski menajeri tarafından açılan tazminat davasını kaybeden Elçin Sangu’nun eski menajeri Başay Okay’a 3 milyon lira tazminat ödemesine hükmetti. Karar sonrası haber magazin basını ve internet sitelerinde geniş şekilde yer aldı.

Faiziyle Ödeyecek

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı karakterle ünlenen ve ardından büyük rollerde yer almaya başlayan güzel ve başarılı oyuncu Elçin Sangu ile eski menajeri Başay Okay arasındaki tazminat davası karara bağlandı. Başay Okay daha önce yaptığı açıklamada “hukuki işlem başlattık ama savaş açmadık. 10 senedir menajerlik yapıyorum. Hem ben hem de o oyuncu arkadaşımız bu durumun yaptığımız işlerin önüne geçmesini istemeyecektir. Bütün her şeyi hukuka bıraktık” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra görülen duruşmalar sonunda dosya bilirkişiye gönderilmiş ve bilirkişi de Elçin Sangu aleyhine 3 milyon lira tazminat belirtmişti. Bugün görülen duruşmada ise karar çıktı. Mahkeme heyeti Elçin Sangu aleyhine karar verdi. Verilen kararda Elçin Sangu’nun, Başay Okay’a 100 Bin Dolar tazminat (1 Milyon 350 Bin TL), rol aldığı reklamlarda Okay’ın hak ettiği 2 Milyon 378 Bin TL’yi ise 6 yıllık faiziyle ödememesine hükmetti.

İstinafa Başvuracağız

Karar sonrası Elçin Sangu tarafı kararın şokunu yaşarken Elçin Sangu’nun avukatı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “yerel mahkemedeki yargılamanın son celsesi bugün itibari ile görülmüştür. Açıkça hukuka, usule, içtihatlara, emsal Yargıtay ve İstinaf Mahkemeleri kararlarına aykırı olarak tesis edilen yerel mahkeme kararına karşılık, mevcut yargılama sürecinin devam ettiğini, kesinleşmiş bir karar olmadığını ve yasal hakkımız olan duruşma talepli istinaf kanun yoluna başvuracağımızı bildiririz” ifadelerine yer verildi. Her ne kadar mahkeme vermiş olsa da yargılama sürecinin devam ettiği ve son kararın üst mahkemelerce verileceği öğrenildi.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar