Camdaki Kız dizisinden final sinyalleri! 

Camdaki Kız dizisinden final sinyalleri! 
Camdaki Kız bu akşam 26. bölümle ekrana gelecekti ancak sette artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni bölüme bir hafta ara verildi. Seyirci soruyor, yoksa final mi yapacak?

İlk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı dram dizisi Camdaki Kız dizisinden final sinyalleri geldi. Dizi severler merak ediyor, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Kanal D yapımı Camdaki Kız yoksa final mi yapıyor? Şimdi detaylar

Camdaki Kız dizisinden final sinyalleri! 

Birçok kitabı dizi olarak televizyonlara uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız 26. bölümü bu akşam ekranlara gelecekti. Başrollerini Burcu Biricik, Enis Arıkan, Devrim Yakut ve Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisinde Selma Ergeç, Feyyaz Şerifoglu, Nihal Menzil, Tamer Levent, Nur Sürer ve Hande Ataizi de rol alıyor.

Corona nedeniyle ara verdi

30 Aralık Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kız, 25. Bölümden sonra yılbaşı nedeniyle ara vermişti. Perşembe günleri saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız bu akşam 26. bölümle ekrana gelecekti ancak sette artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni bölüme bir hafta ara verildi. Seyircinin yoksa final mi yapacak endişesiyle araştırdığı Camdaki Kız 26. bölümü 20 Ocak perşembe günü kaldığı yerden devam edecek. 

13 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI
20:00 - Jurassic horld: Yıkılmış Krallık
22:30 - Camdaki Kız (Tekrar)
01:45 - Jurassic horld: Yıkılmış Krallık

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Sedat'ın Melisa'yla olan görüntülerini izleyen Nalan hayatının şokunu yaşar. Sedat, sakladığı sırların açığa çıkmasıyla Cana'yla görüşmeye gider. Nalan'ın Alper'in şantajıyla karşı karşıya kaldığını haber alan Feride, Alper'in karşısına dikilir ve Nalan'ın gerçekleri öğrenmemesi için çabalar. Cana'nın durumdan haberi olup olmadığını merak eden Feride, Sedat'ın yeniden Cana'yla görüştüğünü öğrenince sinir krizleri geçirir. Diğer yandan sırların bir bir ortaya çıktığı Koroğlu Konağı'nda Rafet, Melisa'nın kim olduğunu öğrenir. Üstelik Hayri'nin konuya açıklık getirmesi Muzo'yu iyice sinirlendirirken Selen'in hamile olmadığını öğrenen Gülcihan da olay çıkartır. Cavit'in ortaklık imzasını atması için ğraşan Sedat, Rafet'le karşı karşıya gelse de Selen, Rafet'i ikna etmeyi başarır. Son anda Rafet'in verdiği karar değişikliği tüm dengeleri sarsarken Sedat'ın çekmecesinden çıkardığı bellekte Melisa'yla olan görüntülerini izleyen Nalan, hayatının şokunu yaşıyor. Eşi Sedat'ın ihanetini gözleriyle gören Nalan, karar aşamasındadır.

13-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar