Aslı Enver'den doğum açıklaması Doğum Türkiye’de olacak

Aslı Enver'den doğum açıklaması Doğum Türkiye’de olacak
İş adamı Berkin Gökbudak ile geçen yıl evlenen Aslı Enver, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu bebeğini nerede doğuracağını açıkladı.

İş adamı Berkin Gökbudak ile geçen yıl evlenen Aslı Enver, hamile olunca setlere ara verdi. İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncunun doğum için Londra’ya gittiği iddia edildi. Aynı zamanda İngiltere vatandaşı olan Aslı Enver'in nerede doğum yapacağı gündemden düşmüyor. İddiaların çoğalması üzerine Aslı Enver doğumla alakalı açıklama yaptı. Magazin severler ünlü oyuncunun Türkiye’de mi İngiltere’de mi doğum yapacağını merak ediyor. Aslı Enver’in doğumla ilgili açıklaması haberimizde. Şimdi detaylar

Aslı Enver'den doğum açıklaması Doğum Türkiye’de olacak

Ünlü oyuncu Aslı Enver 2022yılında cemiyetin önde gelen isimlerinden biri olan iş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturdu. Evlendikten kısa bir süre sonra Aslı Enver sevenlerine müjdeyi verdi. Bebeğin cinsiyeti belli oldu. Kız çocuk bekleyen Aslı Enver tüm işlerini bırakarak evine çekildi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; geçen hafta Londra'ya giden Aslı Enver’in Londra’da doğum yapacağı iddia edildi. Önceki akşam Türkiye'ye dönen güzel oyuncu, ayağının tozuyla Sabiha Gökçen Havalimanı'nda muhabirlerin sorularına içtenlikle cevap verdi.

Normal doğum istiyorum

6 aylık hamile olan oyuncu, ilk kez anne olmanın heyecanını ülkemizde yaşayacağını yani bebeğini Türkiye'de doğuracağını söyledi. Hem Türkiye hem de İngiltere vatandaşı olan Aslı Enver’in eşiyle birlikte Londra’ya gitmesi sosyal medyada bebeğini Londra’da doğuracağı söylentisine yol açtı.  Londra'ya gezmeye gittik, diyerek söze başlayan Aslı Enver bebeğini Türkiye’de doğuracağını belirterek iddialara son noktayı koydu. İşte o açıklama: “Doğum Türkiye’de olacak. Doğum için doktor hangi yöntemi uygun görürse o olacak. İnşallah normal doğum olur" muhabirlerin bebeğin ismiyle alakalı ısrarlı sorularına ise güzel oyuncu şu cevabı verdi: “İsim konusunda henüz karar vermedik. İsim net değil. Süreç gayet güzel gidiyor, heyecanlıyız. Aşerme durumum olmadı"

Rekor bir anlaşma yaptı

Öte yandan hamileliği buyunca setlere ara veren ve hiçbir projede yer almayan Aslı Enver sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda reklam filminde oynamayı kabul ettiğini söyledi. "Sen iyileştin de Oli'ye kafa mı tutuyorsun" notuyla göndermede bulunan güzel yıldız, bir bebek markasıyla da anlaşma imzaladı. Hamile olmasının avantajını kullanan Aslı Enver, bebek firmasıyla 5 milyon gibi rekor bir fiyatla anlaştı.

17-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar