Zübeyde Analar Oğullar Filminin Afişi Yayınlandı

Zübeyde Analar Oğullar Filminin Afişi Yayınlandı
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümü için özel olarak hazırlanan Zübeyde Analar Oğullar filminin ilk afişi yayınlandı.

Şu sıralar hazırlıkları süren ve ICNN Yapım tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümü için özel olarak hazırlanan Zübeyde Analar Oğullar filmi Bergama’da sete çıkarak çekimlere başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin 29 Ekim 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Senaryosunu İlber Tekinsoy’un kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Cenk Yaz’ın oturduğu Zübeyde Analar Oğullar Filminin ilk afişi yayınlandı. Filmde Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde Hanım’ın gençliğini ünlü oyuncu Aslıhan Güner canlandırırken filmde Mustafa Kemal’i ise Alican Yücesoy oynuyor. Uzun bir hazırlığın ardından başlayan çekimlerin yaklaşık 5 – 6 hafta sürmesi planlanıyor.

Afiş Yayınlandı

29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye’nin 100. Kuruluş yıldönümünde vizyona girecek ve sinemaseverlerle buluşacak olan Zübeyde Analar Oğullar Filminin çalışmaları ve çekimleri devam ediyor. Bergama’da çekimlerine başlanılan filmin afiş çalışması da yapılarak yayınlandı. Başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Güner’in Zübeyde Hanım karakterine hayat verdiği filmin afişinde Aslıhan Güner tek başına yer alıyor. Afişin altında ayrıca “onurlu savaşçıların yürekli analarına adanmıştır” ifadeleri de yer alıyor. Sosyal medyada ve sektörde oldukça beğenilen afişin devamının geleceği öğrenildi. Uzun bir hazırlığın ve senaryo yazımının ardından ICNN Yapım tarafından hazırlanan filmin çekimlerinin kısa sürede tamamlanması ve ardından post işlemlerine geçilmesi planlanıyor. Zübeyde Analar Oğullar filmi Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını konu edinirken filmde ayrıca Mustafa Kemal’e de yer veriliyor. Film özellikle güzel oyuncu Aslıhan Güner’in hayranları tarafından heyecanla beklenirken oyuncu filmde başrol oynuyor.

Zübeyde Analar Oğullar Oyuncu Kadrosu

ICNN Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Nuri Yıldırım, Alper Tosun ve Zeynep Güngör’ün üstlendiği yönetmen koltuğunda Cenk Yaz’ın oturduğu ve senaryosunu da İlber Tekinsoy’un kaleme aldığı Zübeyde Analar Oğullar Oyuncu Kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Film Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yılına özel olarak hazırlanırken filmin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Filmde, Aslıhan Güner (Zübeyde Hanım), Alican Yücesoy (Mustafa Kemal), Ulviye Karaca, Emre Kınay, Devrim Nas ve Sitare Akbaş (Makbule Hanım), Ayberk Aladar, Wilma Elles ve Turgay Tanülkü yer alıyor.

17-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar