Gülcemal dizisinin kadrosu belli oldu

Gülcemal dizisinin kadrosu belli oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan MF yapım tarafından hazırlanan Gülcemal dizisinin cast çalışmalarında sona gelindi. Peki dizide kim kimdir?

Hazırlıkları süren ve cast çalışmaları tamamlanan yeni dizilerden Gülcemal sete çıkmak ve çekimlere başlamak için gün saymaya başladı. MF Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Birbirinden ünlü oyunculardan oluşan pek çok yeni diziyi yayına hazırlayan ya da yayınlamaya başlayan Fox Tv’nin yeni ve iddialı dizileri arasında gösterilen Gülcemal dizisinin cast çalışmalarında sona gelindi. Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’ın başrolünde yer aldığı ve bu oyuncuya Melis Sezen’in eşlik edeceği dizinin senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ali Balcı otururken dizinin en geç şubat ayı ortalarında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizi seyirci tarafından merakla beklenirken dizinin castında yer alan oyuncular ve karakterleri ise belli oldu.

Gülcemal Dizisi Kim Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yeni başlayacak diziler arasında yer alan ve sete çıkmak için gün sayan Gülcemal dizisi ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre cast çalışmalarında sona gelinen dizinin oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler belli oldu. Buna göre Fox Tv’nin yeni dizisi Gülcemal’da yer alacak oyuncular ve canlandıracağı karakterler şöyle; Murat Ünalmış (Gülcemal), Melis Sezen (Deva), Sema Keçik (Zafer), Samet Kaan Kuyucu (Mert), İlay Erkök (Gülendam), Atilla Şendil (Halil İbrahim), Nilüfer Açıkalın (Gara Ana), Burak Can (Armağan) Cahit Gök (Vefa), Meltem Akçöl (İpek), Sabahattin Yakut (Emrullah) İpek Ayaz Kortunç (Canan) ve Gökçem Çoban (Semra) karakterlerine hayat verecek.

Gülcemal Dizisi Konusu Ne?

MF yapım tarafından hazırlanan Gülcemal dizisi bir adam ve kardeşlerinin hikayesini konu alıyor. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Murat Ünalmış’ın başrolünde yer alacağı dizi Fox Tv’nin yeni dizilerin arasında yer alıyor. Dram türünde ele alınan dizi kadın konusunu anlatırken dizinin hikayesi konusunda tam bir açıklama yapılmadı. Halen hazırlıkları süren dizinin çok yakında sete çıkması ve en geç şubat ayı ortasında da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ali Balcı otururken senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alıyor.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar