Aslı Enver’in Kızı Dünyaya Geldi

Aslı Enver’in Kızı Dünyaya Geldi
Dizilerin ve sinema filmlerinin başarılı ve ünlü oyuncusu Aslı Enver’in Elay adını verdiği bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Magazin dünyası bu günlerde daha çok sahil şeridinde tatil yapan ünlülerin peşinden koşturuyor. Kim nerede, kiminle tatil yapıyor, kiminle aşk yaşıyor gibi soruların cevabını arayan magazin basını aynı zamanda yaz aylarında yaşanan evlilikleri de takip etmek için çalışıyor. Tüm bunların yanında dün magazin dünyası ve sosyal medya bir doğum haberiyle gündemi belirledi. İnternet haber sitelerinde, magazin basını ve sosyal medyada yer alan doğum haberi geçtiğimiz kasım ayında dünya evine giren ünlü ve başarılı oyuncu Aslı Enver’den geldi. Geçtiğimiz yılın kasım ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ve iş insanı Berkin Gökbudak ile dünya evine giren oyuncu Aslı Enver’in geçtiğimiz aylarda hamile olduğu öğrenilmişti. Bu haberle birlikte pek çok tartışmanın ve dedikodunun da ortaya atıldığı magazin basınında sonunda Aslı Enver’in merakla ve heyecanla beklediği bebeği dünyaya geldi.

Bir kızı oldu

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı isimlerinden bir olan oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz kasım ayında sürpriz bir şekilde iş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturarak dünya evine girmişti. Ortaya atılan iddialara göre oyuncu sevgilisi Berkin Gökbudak’tan hamile kaldığı için böyle apar topar nikah kıydırmıştı. Aradan geçen günlerin ardından oyuncunun gerçekten de hamile olduğu öğrenildi. Daha sonra bir kız bebeği dünyaya getireceği ortaya çıkan Aslı Enver’in heyecanlı günleri başladı. İlk kez anne olan ve bu duyguyu ilk kez yaşayan oyuncu dün İstanbul’da özel bir hastanede bebeğini dünyaya getirdi. Oldukça heyecanlı olduğu öğrenilen Aslı Enver’in bir kız çocuğu dünyaya getirdiği haberi magazin basınında, internet haber sitelerinde ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Adını Elay koydu

Dün İstanbul’da özel bir hastanede ilk bebeğini dünyaya getiren ve annelik duygusunu ilk kez yaşayan oyuncu Aslı Enver ve eşi iş insanı Berkin Gökbudak’ın dünyaya gelen bebekleri dolayısıyla oldukça heyecanlı oldukları öğrenildi. Dünyaya gelen kız çocuklarına Elay adını veren çifti sevenleri, tanıdıkları ve ailesi tebrik etti. Sosyal medyadan da büyük tebrik alan Aslı Enver’in ve bebeğinin sağlık durumunun ise oldukça iyi olduğu öğrenildi.  

05-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler