Yanık Ülke dizisine sürpriz transfer

Yanık Ülke dizisine sürpriz transfer
Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Yanık Ülke’nin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı.

Yaz sezonunun doludizgin başladığı ve pek çok televizyon kanalının yazlık dizileri seyirciyle buluşturmaya başladığı bu günlerde televizyon kanalları ayrıca eylül yayın dönemi içinde yoğun bir hazırlık sürecinin içinde bulunuyor. Yapım şirketleri ile birlikte eylül yayın döneminde ekrana gelecek yapımların hazırlıklarını sürdüren kanallar yeni projeler için sete çıkmaya hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlıkları süren Yanık Ülke’nin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Banal Tairi’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Sema Erol, Mahir Erol ve Redife Zerener’in kaleme aldığı Yanık Ülke’nin çekimleri üç farklı ülkede gerçekleştirilecek ve dizi eylül yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Yeni isimler katılmaya devam ediyor

Süreç Film tarafından hazırlanan ve eylül yayın döneminde Fox Tv ektranlarında yayınlanacak olan iddialı dizi Yanık Ülke için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Başrolünde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünü oynayacağı dizinin kadrosuna son olarak Mehmet Aykaç dahil oldu. Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Benal Tairi’nin yapacağı Yanık Ülke için ekip daha önce Karadağ’da çekimler yapmıştı. Yakın zamanda İstanbul’da da çekimlere başlayacak olan Yanık Ülke dizisinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu Mehmet Aykaç dizide Savaş adlı bir avukata hayat verecek. Ayrıca dizinin kadrosunda Gonca Vuslateri, Sanem Babi ve Nazlı Bulum’da yer alıyor. Merakla beklenen ve Fox Tv’nin yeni yayın döneminde amiral gemisi olması beklenen dizinin Ağustos ayında sete çıkması ve çekimlerine başlaması planlanıyor.

Yanık Ülke Konusu ne?

Fox Tv için hazırlıkları ve çekimleri süren yeni dizilerden Yanık Ülke yeni yayın döneminin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren ve yabancı ülkelerde de çekimleri yapılan dizinin kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Dram ve aşk türünde ele alınan dizide iki aşığın etkileyici ve sürükleyici hikayesi ele alınıyor. Dizide Kerem ve Sevda adlı iki gencin aşkı ele alınıyor. Kerem ve Sevda yurt dışında karşılaşır ve birbirine aşık olurlar. Çiftin aşkları yurtdışında başlar ve Türkiye’de Manisa’ya kadar uzanır.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar