On Saniye Filmi Sete Çıktı

On Saniye Filmi Sete Çıktı
Bergüzar Korel’in uzun süre sonra ilk kez setlere döndüğü film olan On Saniye Filmi sete çıkarak çekimlere başladı. İlk gün oldukça eğlenceli geçti.

Ünlü ve başarılı oyuncu Bergüzar Korel’in uzun süre sonra ilk kez setlere döndüğü film olarak dikkatleri çeken On saniye Filmi sete çıkarak çekimlere başladı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmin hazırlıkları uzun süredir yapılıyordu. SKY Film tarafından hazırlanan ve Senaryosunu Erdi Işık’ın kaleme aldığı On Saniye adlı filmin yönetmen koltuğunda ise Ceylan özgün Özçelik yer alıyor. Ünlü ve güzel oyuncu Bergüzar Korel’in üçüncü çocuğu olan Leyla’ya hamile kalması ve doğumun ardından uzun süren bir set aralığını sonlandıran filmin çekimleri İstanbul ve çevresinde gerçekleştiriliyor. 4 Temmuz Salı günü itibari ile çekimlere başlayan filmin çekimlerinin ortalama olarak 4 – 5 hafta arasında sürmesi ve ardından filmin post production hazırlıklarının başlaması bekleniyor. 2023 yılının son aylarında ya da 2024 yılının başlarında vizyona girmesi planlanan On Saniye’nin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor.

Bir Öğretmen ve Kızının Hikayesini Anlatıyor

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in uzun süre sonra setlere döndüğü film olan On Saniye filmi SKY Film tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda ceylan özgün Özçelik’in yer aldığı ve senaryosunu Erdi Işık’ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel’e son dönemin genç ve güzel oyuncusu Bige Önal ve çocuk oyuncu Defne Burnaz eşlik edecek. Filmde Bergüzar Korel Zeynep adlı bir anneye hayat verirken kızına ise Defne Burnaz hayat verecek. Filmde güzel ve genç oyuncu Bige Önal ise Elif karakterine hayat verecek. Çekimleri başlayan filmin ilk set gününün oldukça keyifli geçtiği öğrenildi.

Sırada Kanlı Yayın var

Bergüzar Korel’in doğum arası sona erdi. Oyuncu uzun süre ara verdiği setlere hızlı bir dönüş yapıyor. Çekimleri şu sıralar başlayan On Saniye adlı filmin ardından oyuncu OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren Kanlı Yayına dlı dizinin çekimlerine başlayacak. Amazon Prime Video için hazırlanacak ve uzun süredir hazırlıkları süren dizinin senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan kaleme almış durumda. Dizide Bergüzar Korel Neslihan Turhanlı adlı bir televizyon sunucusuna hayat verecek ve programında cinayet ve kaçırma gibi konuları ele alacak. Bergüzar Korel’e dizide ünlü oyuncu Caner Cindoruk eşlik edecek.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar