Aslıhan Güner'in yeni projesi belli oldu

Aslıhan Güner'in yeni projesi belli oldu
Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu Aslıhan Güner çok farklı bir dizi projesiyle yeni sezonda ekranda olacak.

Televizyon dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Bir yanda sezon finali yapan diziler varken diğer yanda birçok proje ekrana veda etti. Karadeniz'de çekilen Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrolde olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk da ekrana veda eden dizilerden biri oldu. Aslıhan Güner'in başarılı bir performans sergilediği Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan sonra hangi projede yer alacağı ise merak ediliyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aslıhan Güner Kars'ta çekilecek yeni bir dizinin kadrosunda yer alacak.

Aslıhan Güner o dizide başrol oynayacak

Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan sonra Aslıhan Güner yeni ve iddialı bir proje ile ekrana gelecek. Fox Tv için hazırlanan yeni dizinin çekimleri Kars'ta gerçekleşecek. 25 Film tarafından projelendirilen yeni dizi Uzak Şehrin Masalı'nda Aslıhan Güner başrol oyuncusu olarak yer alacak. Aslıhan Güner Ordu'da çekilen ve 2 sezon süren Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki yükselişini çok farklı bir bölge projesiyle sürdürecek. Başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncu Karadenizli bir kadını canlandırıyordu. Yeni dizi Uzak Şehrin Masalı ise bir doğu hikayesi olacak.

Aslıhan Güner'in yeni projesi

Birçok yapımın final yapmasıyla yaz sezonu dizileri başladı. Diğer yandan da yapım şirketleri Eylül sezonu için yeni projeler hazırlamayı sürdürüyor. Birçok yeni dizinin oyuncu kadroları oluşturuldu ve çekimlerine başlandı. 25 Film ise Fox Tv için yeni bir proje hazırlıyor. Uzak Şehrin Hikayesi adı verilen yeni dizinin cast çalışmaları devam ederken başrol oyucularından biri Aslıhan Güner oldu. Aslıhan Güner Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde dikkat çeken isimlerdendi. Sevilen oyuncunun yeni bir projede yer alması ise sevenlerini heyecanlandırdı. Uzak Şehrin Hikayesi ise yeni sezonun dikkat çeken dizilerinden biri olmaya aday. Aslıhan Güner 17 Aralık 1987'de dünyaya geldi. 33 yaşındaki güzel oyuncu ilk 2002 yılında kamera karşısına geçti. Oyunculuk eğitimi alan Güner, birçok dizi ve filmde rol aldı. Aslıhan Güner oyuncu Mert Kılıç ile evli.

28-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar