Nisa Bölükbaşı’dan Barış Murat Yağcıya cevap

Nisa Bölükbaşı’dan Barış Murat Yağcıya cevap
Survivor yarışmasında tanışıp sonrasında ayrılan Barış Murat Yağcı 'Nisa'ya açık kapım yok' diyerek ayrıldıklarını itiraf edince Nisa Bölükbaşı’dan manidar bir cevap geldi.

Mutlu giden beraberlikleri ayrılığa dönen Nisa Bölükbaşı’dan Barış Murat Yağcı'ya sert cevap geldi. İkilinin ilişkisi bir anda bitince hayranları endişelenmişti. İşte Survivor’da başlayan ve ayrılıkla sonlanan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı ilişkisi hakkında gerçekler haberimizde. Şimdi detaylar

Nisa Bölükbaşı’dan Barış Murat Yağcıya cevap

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaş geçen yıl Survivor’da yarışan iki yarışmacıydı. İmrenilecek bir arkadaşlıkları vardı. Bir süre devam eden ilişki bir anda bozuldu ve ikili birbirini suçlayarak ayrıldı. Taraflardan Survivor ikincisi Barış Murat Yağcı, ayrılık sonrası bir açıklama yaparak "İlişkimiz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitti. Nisa'ya açık kapım yok, çilingir bile açamaz o kapıyı" dedi.

Neden ayrıldılar?

Her şey seyrinde giderken Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan'a giderek deniz tatili yaptı. Tatil esnasında bazı konularda uyuşmazlık yaşayan ikili ayrılmaya karar verdi. Önce “Nisa’ya açık kapım yok' diyerek ayrıldıklarını söyleyen Barış Murat Yağcı, verdiği bir röportajda neden ayrıldıklarını şu cümlelerle ifade etti: "İlişkimizin bitme sebebi şiddetli geçimsizlik. Bitti gitti. Fotoğrafları silmedim. Ne yapayım hemen çocuk gibi sileyim mi? 'Ayrıldık hemen siliyorum takipten çıkıyorum lanet olsun' böyle mi yapayım? Nisa'ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı" diyerek şoke etti.

Nisa’nın babası karşı çıktı

Bu açıklamadan sonra Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'yı Instagram hesabından sildi. Nisa ise Yağcı'yı takip etmeyi sürdürdü. Survivor 2020’da başlayan arkadaşlıklarını aylarca inkâr eden ancak bazı görüntüleri sosyal medyaya sızdırınca kabul eden ikili, çektikleri Youtube videosuyla ilişkilerinin PR (reklam) çalışması olmadığını ve neden gizlediklerini açıklamışlardı. İfşa olayında sonra Barış Murat Yağcı, Nisa'nın babasının bu arkadaşlığı onaylamadığını bir paylaşımla duyurmuştu: "Nisa’nın ailesi 'kendi içinizde yaşayın, dışarıya çok fazla gözükmeyin' demişti. Böyle istediği için ben de normal karşıladım ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım"

Nisa'dan jet yanıt geldi

Survivor yarışmasında tanışıp sonrasında şiddetli geçimsizlikle ayrılan ikilden Barış Murat Yağcı 'Nisa'ya açık kapım yok' diyerek ayrıldıklarını itiraf edince Nisa Bölükbaşı’dan manidar bir cevap geldi. Barış Murat’ın açıklamasıyla gözlerin çevrildiği genç kız, “Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur” sözleriyle manidar bir cevap verdi. Canlitv olarak gelişmeleri takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

28-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar