Ata Demirer mide ameliyatı olarak mı zayıfladı?

Ata Demirer mide ameliyatı olarak mı zayıfladı?
Ünlü oyuncu Ata Demirer'in verdiği kilolar ameliyat iddialarını gündeme getirdi. Ata Demirer mide ameliyatı olarak mı zayıfladı? Ata Demirer o iddialara cevap verdi…

Başarılı işlere imza atan ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Demet Akbağ'ın 15 yıl aradan sonra sahneye çıktığı Aydınlıkevler tiyatro oyununun galasına katılan Ata Demirer verdiği kilolarla dikkat çekti. Ata Demirer'in zayıflamasıyla ilgili iddialar da bu galadaki fotoğraflardan sonra gündeme geldi. Ata Demirer'in mide küçültme ameliyatı olarak kilo verdiği iddia edildi. Sevilen oyuncu katıldığı bir YouTube programında bu iddialara cevap verdi. Ata Demirer kaç kilo verdiğiniz ve bunun sırlarını o programda açıkladı. Bakın Ata Demirer nasıl kilo verdi?

Ata Demirer kaç kilo verdi?

Ata Demirer kilolarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Zayıfladığı görülen Ata Demirer ameliyat iddialarını yalanladı. Socrates Dergi'nin YouTube programında katılan Ata Demirer kaç kilo verdiğini açıkladı. Demirer 18 kilo verdiğini belirtti ve ameliyat iddialarının doğru olmadığını söyledi. "Mide ameliyatına karşıyım" diyen Ata Demirer, "50 kilo verdi" iddialarına da espirili yanıtlar verdi. Ata Demirer Mehmet Demirkol'a yaptığı sohbette kilolarını nasıl verdiğini ve gündemdeki iddiaları konuştu.

"50 kilo fazlalığım yok, kime vereyim 50 kiloyu?"

Ünlü oyuncu konu kilolara gelince çok net konuştu. Mide ameliyatına karşı olduğunun altını çizen Ata Demirer, "Saçma sapan şeyler söylemişler. 50 kilo fazlalığım yok, kime vereyim 50 kiloyu? Mide ameliyatına karşıyım. Allah mecbur etmesin. Adamlar 200 kilo, 250 kiloysa, hani evden mahalle çıkarıyor ya adamı, o zaman olurum. Estetik için mide ameliyatı olunur mu? 20 kilo fazlalığı var kızın, güzellik için mide ameliyatı oluyor. Kafası şişko, kafadan hasta… Ben verdim 17-18 kilo, verdim ama mide ameliyatına gerek yok ki… Biraz ağzımı tutunca veriyorum ben" ifadelerini kullandı.

Ata Demirer'in dövmesi var mı?

Ata Demirer'e yayında dövmesi olup olmadığı da soruldu. Ata Demirer hiç dövmesi olmadığını belirtirken, "Dövme yaptırmak zorunda olsam kalbimin üzerine annem ve kardeşimin resimlerini yaptırırım" dedi. Demirer, "Aile kutsaldır, aile en önemlidir" şeklinde konuştu.

11-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar