Esra Bilgiç Venedik Film Festivali'nde

Esra Bilgiç Venedik Film Festivali'nde
Bugüne kadar yer aldığı yapımlardaki üstün performansıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu Esra Bilgiç Venedik Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüdü.

Türk dizilerinin ve oyuncularının dünya genelinde oldukça popüler olduğu ve her an bu sektörde daha da iyi yerlere gelmeye başladığı bugünlerde dizilerin ve filmlerin oyuncuları dünyanın en çok sevilen isimleri arasına girmeyi sürdürüyor. Bu yıl 80.’si düzenlenen ve dünyanın en önemli festivallerinden biri olan Venedik Film Festivali’ne katılan Türk Oyuncuları adeta fırtınalar estiriyor. Esra Bilgiç ve Kıvanç Tatlıtuğ’un en iyi erkek ve kadın ödülünü aldığı Venedik Film Festivalinde güzel oyuncu Esra Bilgiç adeta fırtınalar estirdi. Son olarak rol aldığı Atatürk dizisindeki başarılı oyunculuğu ve tanıtımdaki güzel sesiyle dikkatleri çeken Esra Bilgiç festivalde En İyi Kadın Oyuncu olarak seçildi. Festivalin kırmızı halısında yürümek için İtalya’nın Venedik Lido adasına gitti. Kırmızı Halıda yürüyerek herkesin beğenisini ve takdirini kazanan ünlü oyuncu son zamanların en başarılı isimleri arasında yer aldı. Tüm dünyada seveni ve büyük bir takipçi kitlesi bulunan Esra Bilgiç’in festivaldeki göz kamaştıran hali dünya magazin basınında da geniş yer aldı.

Kırmızı halı’da yürüdü

Ülkemizin en başarılı oyuncularından olan ve yer aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterlere kattıklarıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu Esra Bilgiç Venedik Film Festivalinde göz kamaştırdı. İtalya’nın Venedik şehrinde Lido adasında kırmızı halıda yürüyen güzel oyuncu adeta kendisini izleyenleri büyüledi. Son olarak Atatürk dizisinde rol alan başarılı oyuncu yeni yayın döneminde de seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Ata Demirer’le partner oldu

Son olarak Atatürk dizisi ve aşk Sanatı adlı filmde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Esra Bilgiç yeni yayın döneminde internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak Bir İhtimal Daha Var dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak yer alacak. Komedi türünde ele alınacak olan ve BKM Film tarafından hazırlanan Bir İhtimal Daha Var dizisinde Esra Bilgiç ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer ile partner oldu. Yakında çekimleri başlayacak olan dizinin 8 bölüm olarak planlandığı öğrenilirken dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizide Ata Demirer ile partner olacak olan güzel oyuncunun bir komedi dizisinde nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla beklenmeye başlandı.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar