Gibi Disney Plus'a mı geçiyor?

Gibi Disney Plus'a mı geçiyor?
Fenomen dizi Gibi için farklı platformlar harekete geçti. Exxen'de yayınlanan Gibi Disney Plus'a mı geçiyor? İşte o iddia…

Ekrana geldiği günden beri dikkat çeken ve sosyal medyada sıklıkla paylaşımlara konu olan Gibi için farklı platformlar harekete geçti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de 2 sezon yayınlanan Gibi'ye Türkiye'de yayına başlayacak Disney + (Disney Plus) talip oldu. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan ve Rasim Can Güneş'in rol aldığı fenomen dizi Gibi hangi platformda yayınlanacak? Gibi takipçileri yaşanan gelişmelerin ardından merakla Gibi ekibinin tercih edeceği platformu bekliyor.

Disney Plus'dan Gibi'ye milyonluk teklif

Türkiye'de 14 Haziran'da yayına başlayacak Disney Plus birçok yeni proje ile anlaştı. Disney Plus merakla beklenen birçok dizi, film ve bu projelerde yer alacak oyuncuları kendisine bağladı. Sektöre büyük bir hareket katacak Disney + bu kez Gibi dizisine talip oldu. Haber Global'den Samet Cambaz'ın haberine göre Disney Plus Gibi yapımcısıyla anlaştı. Büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Gibi için harekete geçilince Acun Ilıcalı'da projeyi kaybetmemek için devreye girdi. Acun Ilıcalı Gibi'yi Exxen'de tutabilmek için Disney Plus şartlarını sağlamaya çalışırken Disney Plus'ta büyük rakamlar teklif ediyor. Habere göre Disney Plus Gibi için 100 milyon lira gibi bir rakam teklif ediyor.

Acun Ilıcalı da Gibi dizisi için harekete geçti

Disney Türkiye'nin henüz net açıklama yapılmasa da kulislerde konuşulanlar Gibi yapımcısıyla anlaşma sağlandığı yönünde. Acun Ilıcalı ise durumla ilgili harekete geçerek Exxen yönetimine aynı şartları sağlamaları noktasında baskı yapıyor. Yeni sezonları merakla beklenen Gibi ekibi son dönemde çok sevilen bir ekiple başarılı bir işe imza attı. Kıvanç Kılınç'ın canlandırdığı İlkkan, Feyyaz Yiğit'in canlandırdığı Yılmaz, Ahmet Kürşat Öçalan'ın canlandırdığı Ersoy karakterlerinin sahneleri sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor. Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'in senaryosunu yazdığı Gibi  erkek başrol oyuncuları olmasına rağmen büyük bir başarı sağladı.

Gibi yeni sezon ne zaman?

Birgün'den Işıl Çalışkan'a konuşan Kıvanç Kılınç'a "Yeni sezon ne zaman gelecek?" sorusu yöneltildi. Kılınç, "3’üncü ve 4’üncü sezon olacak. Şu anda yazıyorlar. Programda bir aksaklık olmazsa ağustosta bir sezon çıkar. Zaten 30-36 günde çekiyoruz biz bir sezonu. Bir ağustosta bir de sanırım kasımda falan girip 2 sezonu bitireceğiz ama yayını herhalde yeni yılın başı olur. Yazıyorlar şu an. Ben de çok merak ediyorum şu an acaba ne yazıyorlar diye…" açıklamasında bulundu.

11-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar