Atatürk’ün annesini canlandıracak isim belli oldu

Atatürk’ün annesini canlandıracak isim belli oldu
Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı merakla beklenen projede cast çalışmaları devam ediyor. Atatürk’ün annesini canlandıracak isim de belli oldu.

Yeni projeler dijital platformların da artmasıyla çoğaldı. Disney Plus da 14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlayacak. Birçok isimle anlaşma sağlayan Disney Plus çok önemli bir projeyle seyirciyi buluşturmaya hazırlanıyor. Disney Plus için çekilen Atatürk projesi de bunlardan biri. Atatürk dizisi için güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Projenin en önemli karakterlerinden Atatürk'ü Aras Bulut İynemli canlandıracak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı kimin canlandıracağı da belli oldu. Başarılı oyuncu Songül Öden bu önemli rol için anlaşma sağlanan isim olarak belirlendi.

Songül Öden o rolün sahibi oldu

Disney Plus'un Türkiye'de eğlence sektörüne girmesiyle özellikle birçok yapım şirketi yeni projeler hazırladı. Atatürk dizisi de O3 Medya tarafından Disney Plus'ta yayınlanması için hazırlanıyor. Merakla beklenen ve önemli bir proje olan Atatürk dizisinde başrol Çukur'daki  performansıyla göz dolduran Aras Bulut İğnemli'nin olmuştu. Aras Bulut İynemli Atatürk rolüne hazırlanmak için yoğun bir kampa girdi. Atatürk dizisini çekimlerine Temmuz ayında başlanması planlanıyor. Öte yandan dizisini oyuncu kadrosu da titizlikle belirleniyor. Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu diziye başarılı oyuncu Songül Öden de katıldı.

Aras Bulut İynemli ve Songül Öden aynı projede

O3 Medya imzalı Atatürk dizisi kadrosuna Songül Öden de dahil oldu. Başarılı ve tecrübeli oyuncu Songül Öden dizide önemli bir karakter olan Zübeyde Hanım'ı canlandıracak. Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım rolü için Songül Öden'in seçilmesi gözleri bir kez daha diziye çevirdi. Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. Yıl anısına hazırlanan Atatürk dizisi 29 Ekim 2023'te yayınlanacak. Uzun bir hazırlık ve çekim süreci yaşanacak Atatürk projesi için titizlikle her detay ele alınıyor. Aras Bulut İynemli'nin de Mustafa Kemal Atatürk rolü için uzun süredir kampa girdiği ve çalışmalarına evinde devam ettiği biliniyordu. Atatürk dizisi şimdiden merak edilirken Türkiye Cumhuriyet'inin 100. Yılı anısına çekilmesi de projenin önemini arttırıyor. Songül Öden'in de projeye dahil olmasıyla önemli bir rol daha sahibini bulmuş oldu.

16-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar