Fox TV'nin Yeni Dizisi Gülümse Kaderine'nin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Fox TV'nin Yeni Dizisi Gülümse Kaderine'nin İlk Tanıtımı Yayınlandı
Fox Tv ekranlarında yakında ekrana gelecek ve dram türünde ele alınan yeni dizi Gülümse Kaderine’nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Çok yakın zamanda kanallarda peş peşe yepyeni diziler ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yaz sezonun yaklaşmasıyla birlikte yeni dizileri yayına erken sokmak isteyen ve böylece seyirciyi kendi ekranına çekerek reytinglerde en iyi yerde olmak isteyen kanallar birbirinden iddialı yeni dizilerle bir kez daha seyircinin kalbini fethetmeye hazırlanıyorlar. Bu kanalların başında gelen ve bu sezon büyük bir hüsran yaşayan Fox Tv çarpıcı ve iddialı dizileri yayına hazırlıyor. Avşar Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Gülümse Kaderine’de bu dizilerden biri. Daha önce Masum ve Güzel olarak duyurulan ve son anda Gülümse Kaderine olarak değiştirilen dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ilk tanıtım fragmanı da seyirciden büyük beğeni aldı. Yaren ve Eda adındaki iki genç kızın birbirlerini her zaman desteklemeleri, birlikte hareket etmeleri ve hayatın zorluklarına birlikte göğüs germelerini anlatan Gülümse kaderine kadın merkezli bir dizi olarak dikkatleri çekiyor.

Gülümse Kaderine İddialı Geliyor

Avşar Film tarafından hazırlanan ve ilk adı Masum ve Güzel olarak duyurulan sonrasında ise Gülümse Kaderine olarak değiştirilen dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Burcu Över tarafından senaryosu yazılan ve Aytaç Çiçek’in rejisini yaptığı dizide yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayata tutunma çabaları konu ediniliyor. Çekimlerinin bir kısmı Bursa’da yapılan ve sonrasında İstanbul’da devam eden dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Seyircinin merakla beklediği dizinin ilk tanıtımı sektörün önde gelenleri ve seyirci tarafından oldukça beğenildi. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin yakın zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.

Gülümse Kaderine Oyuncu Kadrosu

Avşar Film tarafından hazırlanan ve yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gülümse Kaderine adlı dram ve gençlik dizisinin ilk tanıtımı yakında ibaresiyle yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Yalçın Hafızoğlu, Buse Arazlı, Aslı Sümen, Müge Su Şahin, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Nazan Diper, Aslı Samat, Sevinç Kumaş ve uzun yıllar sonra ekranlara yeniden dönen başarılı oyuncu Ahu Sungur yer alıyor. Mayıs ayı başlarında ekrana gelmesi beklenen dizinin çekimleri halen devam ediyor.  

17-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar