Flash TV yeniden kapandı

Flash TV yeniden kapandı
Flash Tv'nin Ekim 2021'de yeniden başlayan yayın hayatı kısa sürdü. Flash Tv yönetimi kanalın yayın hayatına son verdiklerini duyurdu. Flash Tv neden kapandı?

Televizyon kanalı Flash Tv 15 Nisan itibariyle yayın hayatına son verdiğini duyurdu. Uzun bir aranın ardından yeniden 2021 yılının Ekim ayında yayına başlayan Flash Tv yeniden kapandı. Flash Tv iddialı bir şekilde yeniden yayınlarına başlamıştı. Fakat iki ortak kardeş arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası Mart ayında Flash Tv yönetimine kayyım atanmıştı. Flash Tv'den yeni bir haber daha geldi. Bol halaylı programlarıyla bilinen Flash Tv'nin yayın hayatına yeniden son verildi. Yayıncılık lisansını yenilemeyeceğini duyuran kanal yönetimi Flash Tv'nin yerini Flash Tv Haber'e bıraktığını duyurdu.

Flash Tv yerine Flash Haber geçti

Mehmet Emin Göktuğ ve Ömer Ziya Göktuğ kardeşlerin girişimiyle 2 yıl kapalı kaldıktan sonra yeniden 2021 Ekim ayında yayına başlayan Flash Tv'den yeni bir kapanma haberi geldi. Kanalın ortaklarından Ömer Ziya Göktuğ'un vefatı ise bu süreci hızlandırdı. Flash Tv 16 Nisan saat 00.00'da kapandı. Flash Tv'nin logosu yerine Flash Haber logosunun geçtiği görüldü. Kapanma ile ilgili kanal yetkililerinden açıklama yapıldı.

O açıklamada, "Ulusal yayıncılık alanında 1992 yılından bu yana FLASH TV adı ile faaliyet göstermekte olan kuruluşumuz Yönetim kurulu Başkanı ve tek imza yetkilisinin vefatı sebebi ile gerekli yönetim organlarından yoksun kalarak kayyım sürecine girmiştir. Bu süreçte ortakların anlaşmazlığı sebebi ile ulusal yayıncılık lisansı yenilenememiş dolayısı ile yayın hayatına bugün itibari ile son vermek zorunda kalmıştır. Uzun yıllardır FLASH TV’ye göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için sonsuz teşekkürlerimizin kabulünü rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Flash Tv 15 Nisan'da son yayınını yaptı

Flash Tv 15 Nisan 2022'de son yayınını yaparak ekrana veda etti. Yayın lisansının yenilenmemesiyle kanalın yayınları son buldu. Kanalın yayın yaptığı frekansta ise Flash Haber TV logosu görülmeye başlandı. Kanalın yeni ismiyle yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Anayasal haber alma hakkı çerçevesinde, her fikir ve kuruma eşit mesafede, tarafsız ve özgür yayıncılık prensipleri ile dünyada ve ülkemizde gelişen olaylar, şeffaf, yalın ve doğru şekilde artık Flash Haber TV’de."

16-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar