Ateşböceği dizisinde bomba değişiklik!

Ateşböceği dizisinde bomba değişiklik!
Star TV'nin sevilen dizisi Ateşböceği'nin yayın günü değişti. Ateşböceği artık Pazar günleri sevenlerinin karşısına çıkacak. İşte Aslı ve patronu Barış arasındaki çekişmeli aşkın konu alındığı dizi ile ilgili detaylar...

Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi Ateşböceği Perşembe günleri ekranlara geliyordu. Fakat dizi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Star TV'nin yeni dizisi Siyah İnci'nin Perşembe gününe alınması ile Ateşböceği'nin yayın günü değişti. Ateşböceği artık Perşembe değil, Pazar günleri sevenleri ile buluşacak. Ateşböceği dizisi yeni gününde canlı olarak izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini tıklayın..

ARTIK PAZAR GÜNLERİ YAYINLANACAK!

Başarılı dizinin reyting kurbanı olmaması için bu adım atıldı. Dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Dizinin senaryosunu Ebru Hacıoğlu yazıyor. Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

15-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar