Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi belli oldu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi belli oldu
Atv ekranlarının başarılı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon bölümü tarihi açıklandı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar

Atv kanalının sevilen dizisi reyting sonuçlarını alt üst etmek için hazırlıklara başladı. Başarılı dizi 19 Eylül Salı günü yeni sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelmeyi planlıyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Hızır işlerinin başına geri dönecek mi? 

İşlerini bir tarafa bırakıp memleketine dönen Hızır ve ailesi tüm sorunları arkasında bırakarak huzura ulaşmıştır. Tüm sıkıntıların ardından içinde bulundukları mutluluk uzun sürmeyecektir. Hızır'ın yakasını bırakmayan sorunlar, onun tekrar işlerin başına geçmesine neden olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 5 dev isim daha

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 3 aylık tatilin ardından bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan diziye 5 dev isim dahil oldu. Yeni sezon bölümleri kaçırmamak için dizi canlitv.com sitesi üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Canlı lzlemek için ATV Canlı İzle adresini tıklayın. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil olan 5 yeni isim..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan o isimler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

Yeni sezon fragmanı ile hayranlarını iyice meraklandıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm hazırlıkları tamamladı. Dizinin hayranları yeni sezonunun başlayacağı günü heyecanla bekliyor. Ayrıca diziye dahil olan isimler heyecanı iyice doruklara çıkardı. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu yer aldığı dizinin kadrosuna Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Duvara Karşı filmiyle Almanya'da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü alan Birol Ünel, Kalandar Soğuğu filminin ödüllü oyuncusu Haydar Şişman ve İrem Sultan Cengiz katıldı.

16-09-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar