Athena Hakan’dan Kötü Haber

Athena Hakan’dan Kötü Haber
Athena Grubunun sevilen isimlerinden biri olan ünlü gitarist Hakan Özoğuz’un lenfoma kanserine yakalanması sevenlerini derinden üzdü.

Müzik camiasının sevilen isimlerinden biri olan ve Athena Grubunun sevilen müzisyenlerinden gitarist Hakan Özoğuz’la ilgili magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberler ünlü ismin yakınlarını ve sevenlerini derin bir üzüntüye sevk etti. Sevilen müzik grubunun üyelerinden Hakan Özoğuz’un lenfoma kanserine yakalandığına ve tedavi görmeye başladığına ilişkin haberlerin değişik mecralarda yayınlanmaya başlamasıyla birlikte ünlü ismin sevenleri başta olmak üzere pek çok kişi Hakan Özoğuz’un durumunu merak etmeye ve bilgi almaya çalıştı. İnternet haber sitelerinde Hakan Özoğuz ile aramalar yapan pek çok kişi ünlü ismin yakalandığı lenfoma kanseriyle ilgili de arama ve araştırma yapmaya başladı. 45 yaşında olan ve bir süredir hastalığı sebebiyle konserlere çıkamayan ünlü ismin durumuyla ilgili aldığımız bilgiler şöyle.

Lenfoma Kanserine Yakalandı

Athena Grubunun gitaristi olan ve Gökhan Özoğuz ile ikiz kardeş olan 45 yaşındaki Hakan Özoğuz’un son konserlere çıkmaması ve tedavi amaçlı hastaneye gitmesi sevenlerini meraklandırdı. Amerikan Hastanesinde tedavi gören ünlü ismin lenfoma kanserine yakalandığı öğrenildi. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “daha önce de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim. Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü ismin geçtiğimiz günlerde Amerikan Hastanesi’nde tedavi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Hakan Özoğuz Kimdir?

Ünlü müzik grubu Athena’nın gitaristi olan ve aynı zamanda Gökhan Özoğuz ile ikiz kardeş olan Hakan Özoğuz 11 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Hakan Özoğuz müzik konusunda en büyük desteği dedesinden görmüştür. 15 yaşından itibaren gitar çalan hakan Özoğuz 2006 yılında ikiz kardeşi Gökhan Özoğuz ile 4 yıllığına müzik eğitimi almak için İngiltere’ye gitmiştir. 2004 yılında katıldıkları Eurovision Şarkı yarışmasında 4. Olan grup bugüne kadar pek çok ünlü şarkıya imza atmıştır. Hakan Özoğuz’un da içinde olduğu Athena Grubu One Last Breath, Holigan, Tam Zamanı Şimdi, Mehteran Seferi, Her şey Yolunda, US, Athena, 100 Şerefli Yıl, Pis, Altüst adlı şarkıları çıkarmıştır. Hakan Özoğuz 45 yaşında evli ve bir çocuk babasıdır.

 

20-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar