Serenat Sarıkaya ve Umut Evirgen Ayrıldı

Serenat Sarıkaya ve Umut Evirgen Ayrıldı
Bir yıldır aşk yaşayan ve son olarak Yunanistan’da birlikte tatil yapan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Umut Evirgen ayrıldı.

Magazin basınına son dakika bir ayrılık haberi yansıdır. Sık sık birlikteliklerinin çalkantılı halleriyle gündeme gelen ve bir küs bir barışık haller yaşayan oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu işletmeci Umut Evirgen sonunda ayrılmaya karar verdi. Magazin basını ve internet haber sitelerinde sık sık yer alan çiftin yaşadıkları ilişkiyi sürdüremedikleri ve sessiz sedasız bir şekilde yolların ayırdıkları öğrenildi. Son olarak birlikte Yunanistan’da tatil yapan çiftin mutlu halleri magazin basınında yer almıştı. Umut Evirgen’in sahnede çıplak ayakla dans eden Serenay Sarıkaya’yı hayranlıkla izlemesi magazin basınında gündem olmuş ve ikilinin mutlu halleri konuşulmuştu. Ancak ne yazık ki son dakika haberine göre çift bu birlikteliği ve mutluluğu yürütemedi ve ayrıldı.

Yorulduk Yürütemedik

Hemen her gün bir ayrılık bit birliktelik haberleriyle magazin basınında yer alan ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile işletmeci sevgilisi Umur Evirgen bu sefer son noktayı koydu. Son olarak Yunanistan’da tatil yapan çiftten ayrılık haberi geldi. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çift en sonunda ayrılmaya karar verdi ve bunu da sessiz sedasız yaptı. Yunanistan’da Yunan müzikleri eşliğinde sahnede çıplak ayakla dans eden Serenay Sarıkaya’yı hayranlıkla seyreden ve bu anı fotoğraflanan Umut Evirgen ilişkiyle ilgili bir açıklama yapmazken oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yakın çevresine “yorulduk, yürütemedik” dediği iddia edildi. Böylece bir yıldır birlikte olan çift ayrılan ünlüler kervanına katılmış oldu.

Araya Mesafe mi Girdi?

Öte taraftan ünlü çiftin ayrılıklarıyla ilgili değişik iddialar da magazin basınında gündeme gelmeye devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda ilişkilerini açıklayan çiftin ayrılmasına sebep olan şeyin araya giren mesafeler olduğu iddia edildi. Çiftin çok sık görüşemedikleri ve ayrı yerlerde oldukları için ilişkilerini yaşayamadıkları iddia edildi. Şu sıralar Şahmeran adlı dizide başrol oynayan Serenay Sarıkaya’nın çekimler için sık sık Adana’ya gitmesi sebebiyle çiftin birlikte zaman geçiremedikleri öğrenildi. Ayrılığın sebebi hakkında ise taraflar henüz bir açıklama yapmadı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya dijital bir platformda yayınlanacak Şahmeran dizisinde rol alıyor ve dizinin çekimleri Adana’da gerçekleştiriliyor.

20-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar