Bir elektrik faturası paylaşımı da İdo Tatlıses’ten geldi

Bir elektrik faturası paylaşımı da İdo Tatlıses’ten geldi
Elektrik faturalarında yaşanan artıştan ünlü isimler de şikayetçi. Gülse Birse, Gökhan Özoğuz ve Yeşim Salkım'ın ardından bir tepki de İdo Tatlıses'ten geldi.

Elektrik faturalarında yaşanan artış vatandaşların tepkisine neden oluyor. Zamlı faturaların gelmeye başlamasıyla herkes bu faturaları konuşuyor. Birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından gelen faturalarını paylaşarak gelen zamlara tepki gösteriyor. Gülse Birse, Gökhan Özoğuz, Seray Sever ve Yeşim Salkım'ın faturaları magazin gündeminde çok konuşulmuştu. İdo Tatlıses de gelen 7 bin 42 liralık faturasını paylaştı ve üzerine dikkat çeken bir not ekledi. İdo Tatlıses sosyal medya hesabından paylaştığı elektrik faturasına "Böyle ölmem, füze atın" notunu yazdı.

İdo Tatlıses'ten fatura isyanı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses evine gelen elektrik faturasına isyan etti. İdo Tatlıses geçen aylarda Yasemin Şevkatli ile evlenmişti. Magazin dünyasının yakın takip ettiği ünlü çift bu kez evlerine gelen elektrik faturasıyla gündem oldu. Vatandaşların isyanına neden olan zamlı faturalara ünlü isimler de tepki veriyor. İdo Tatlıses sosyal medya hesabından faturasını paylaşarak "Böyle ölmem, füze atın" notunu ekledi. Ünlü ismin paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı. İdo Tatlıses tepkisiyle dikkat çekerken yapılan haberlere çok sayıda yorum yapılıyor. Ünlü isimler de gelen faturalara sessiz kalamıyor.

Ünlü isimler gelen faturalara tepki gösteriyor

İdo Tatlıses gibi birçok ünlü isim de gelen faturalarını paylaşarak rakamlara isyan etmişti. İlk olarak ünlü yazar ve oyuncu Gülse Birse 3+1 evine gelen 2 bin 500 liralık faturasını paylaşmıştı. Seray Sever de 4 bin 142 liralık faturasını paylaşarak, "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" demişti. Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz da yine isyan eden ünlüler arasındaydı. Özoğuz, "Bir ülkede su, elektrik, ısınma gibi zorunlu ihtiyaçlara yüzde 150’ye varan zam yapamazsınız!" ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı Yeşim Salkım ise faturasını paylaşmış ve şunları yazmıştı; "Ben Türkiye’den başka bir ülkede yaşıyorum da benim mi haberim yok. Bu zamlar nedir ya? Rüyada kabusta filan mıyız?"

02-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar