Rüyanda Görürsün Filmi Sete Çıktı

Rüyanda Görürsün Filmi Sete Çıktı
Başrollerinde Burcu Özberk ve Murat Boz’un rol aldığı romantik komedi dizisi Rüyanda Görüsün Filmi sete çıkarak çekimlere başladı.

Yeni yayın dönemi televizyon kanalları için başlarken yapım şirketleri yeni dizileri bir an önce yayına hazır hale getirmeye çalışıyor. Öbür taraftan yapım şirketleri son yıllarda gittikçe etkinliğini ve yaygınlığını artıran dijital platformlar için de içerik üretmeye devam ediyor. Hem sinema ve hem de dizi üreten yapım şirketleri bu alanda da oldukça aktif olmaya başladı ve bu alanda da yoğun mesai harcıyor. Lanistar Medya tarafından internet yayın platformu Amazon için hazırlıkları süren ve romantik komedi türünde olan Rüyanda Görürsün filminin son hazırlıkları yapıldı ve film sete çıktı. Başrolünde ünlü ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile müzik dünyasının ve son zamanlarda da sinema ve dizi dünyasının ünlü isimlerinden olan Murat Boz’un başrol oynayacağı Rüyanda Görürsün filmi bu yaz sete çıkan pek çok filmden biri oldu.

Rüyanda Görürsün Konusu Ne?

Lanistar Medya tarafından hazırlanan ve Amazon’da yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün filmi hazırlıklarını tamamladı ve sete çıkarak çekimlere başladı. İstanbul’da çekimleri yapılacak olan filmin senaryosunu Umut Açıkalın kaleme alıyor. Filmde bir rüyaya hapsolmuş iki kişinin uyanma çabaları konu ediliyor. Romantik komedi türünde ele alınan filmde güzel oyuncu Burcu Özberk Pelin, Murat Boz ise Engin karakterlerine hayat verecekler. Engin ve Pelin bir rüyada hapsolmuş ve uyanmaya çalışan iki kişi olarak seyirci karşısına çıkarken aynı zamanda birbirine aşık olacak ve hem tatlı bir çekişme ve hem de rüyadan uyanma mücadelesini birlikte verecekler.

Rüyanda Görürsün Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Lanistar Medya imzalı Rüyanda Görürsün Filminin yazarlığını Umut Açıkalın yaparken filmin yönetmen koltuğunda Cemal Alpan oturuyor. Romantik komedi türünde ele alınan filmin oyuncu kadrosunda ise

  • Murat Boz (Engin)
  • Burcu Özberk (Pelin)
  • Şerif Erol
  • Devrim Yakut
  • Feridun Düzağaç
  • Ekin Mert Daymaz
  • Hivda Zizan
  • Umut Uzunel ve
  • Selen Soyder yer alıyor.

Yaklaşık 5 – 6 hafta arasında sürmesi beklenen çekimlerin ardından filmin montajı ve müzikleri yapılacak. Bu sene içinde İnternet yayın platformu Amazon’da yayınlanması beklenen film özellikle genç seyirci grubu tarafından heyecanla bekleniyor.

20-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar