Atilla Olgaç’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Atilla Olgaç’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf
Bir dönemin en çok izlenen ve bugün bile dillerden düşmeyen dizisi Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı Atilla Olgaç yıllar sonra itiraflarda bulundu.

Bir döneme damgasını vuran ve yayınlandığı saatlerde sokaklarda kimsenin kalmadığı herkesin ekran başına kilitlendiği, repliklerinin dillerden dillere dolaştığı meşhur dizi Kurtlar Vadisi bugün bile biliniyor. Birbirinden ünlü isimleri kadrosunda bulunduran ve her karakterin kendine has hikayesiyle apayrı bir dünyası ve seyirci kitlesi bulunan dizide ölen karakterler için Türkiye’nin pek çok yerinde cenaze namazları kılındı ve bugün bile bazı karakter canlandırdıkları oyunculardan daha çok tanınıyor. Dizi yayınlandığı dönemde rakiplerine hiçbir şans tanımıyor ve reytinglerde rekor üstüne rekor kırarak hem kanalının hem de yapımcısının ve oyuncularının yüzünü güldürüyordu. Fenomen dizide Kılıç lakabıyla bilinen ve rakiplerini kılıcıyla öldürerek ortadan kaldıran mafya babalarından birini canlandıran usta oyuncu Atilla Olgaç diziyle ilgili geçmişte yaşanan ve bilinmeyenleri anlattı.

İki Misli Ücret Ödendi

Atilla Olgaç bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde Kılıç lakabıyla bilinen meşhur mafya babalarından birini canlandırdı. Meşhur masada yer alan ve rakiplerinin korkulu rüyası olan Kılıç masanın en sert ve korkulan isimlerinden biriydi. Atilla Olgaç bugün fenomen diziyle ilgili itiraflarda bulundu. Atilla Olgaç dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın bir tarikatla haberlerinin çıkması üzerine tüm oyuncuların diziden ayrılma kararı aldığını belirtti. Olgaç açıklamasında “hepimiz ayrılacaktık. Fakat geçim için yaşamak lazım. Kesenin ağzını açtılar, aldığımız paranın iki mislini verdiler. İki misli para alınca da yapılacak bir şey olmadı” ifadelerini kullandı.

Zafer Üç Mislini İstedi

Usta oyuncu Atilla Olgaç Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısının oyuncuların ayrılma kararı almasıyla birlikte oyuncuların aldıkları paranın iki katını ödemesiyle oyuncuların dizide kalma kararını aldıklarını belirtti. Atilla Olgaç bu karara sadece dizide Mehmet Karahanlı karakterini canlandıran Zafer Ergin’in karşı çıktığını ve Zafer Ergin’in paranın iki mislini kabul etmediğini ve üç mislini istediğini belirtti. Atilla Olgaç “Zafer ergin dedi ki 3 mislini isterim. Onun üzerine olmaz dedi adam. Bunun üzerine kanal devreye girerek sen iki ver üstünü ben vereceğim dedi ama 10 bölüm sonra öldürüldü. Zafer öyle gitti. Yoksa o da gitmiyordu. Erken öldürüldü” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca diziyle ilgili açıklamalarda bulundu ve Kılıç karakterinin özelliklerini de anlattı. 

24-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar