MasterChef Türkiye Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

MasterChef Türkiye Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği başarılı yarışma programlarından MasterChef Türkiye’nin yayın tarihi belli oldu.

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından biri olan ve her yayınlandığı dönem reytinglerde üst sıralarda yer alarak kanalının en çok izlenen yapımlarından biri olan ve ayrıca yayınlandığı günlerde en çok seyredilen yapımlar arasında ilk üç sırada yer alan MasterChef Türkiye yeni sezon için gün saymaya başladı. Uzun süredir yarışmada yer alacak adayların ön elemesini yapan ve asıl kadroya girmek için mücadele edecek adaylar için bir liste belirlemeye çalışan program için binlerce başvuru yapıldı. Yapılan başvurular ön elemelerle belli bir sayıya indirilirken sonunda programın yayın tarihi geldi ve tüm hazırlıklarda tamamlandı. Fenomen yemek yarışma programının Tv 8 ekranlarında tanıtımları yayınlanmaya başlarken kanalın sahibi Acun Ilıcalı programın yayın tarihini de açıkladı.

MasterChef Türkiye Yeni Sezon 1 Temmuz’da Başlıyor

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiiye için yeni sezon yayın tarihi belirlendi. Son sezonlara damgasını vuran ve en çok seyredilen ilk üç yapım arasında yer alan başarılı yarışma programının yayın tarihini kanalın sahibi Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmasında MasterChef Türkiye’nin yayın tarihini açıkladı. Acun Ilıcalı fenomen yarışma programının yeni yayın döneminin 1 Temmuz Cuma akşamı başlayacağını duyurdu. Şu sıralar yeni yarışmacı adaylarıyla ön eleme çekimlerinin devam ettiği MasterChef Türkiye’nin bu sezonki başvuruları da yine oldukça yoğun geçti. Binlerce adayın başvuruda bulunduğu yarışmada 16 aday ana kadroya girebiliyor ve yarışmaya hak kazanıyor.

Jüri Üyeleri Değişmedi

Öbür taraftan yarışmanın jüri üyelerinde de herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Yarışmanın başından beri jüri üyesi olan ünlü isim Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğinden ayrıldığı ve yerine başka bir ismin geleceği iddiaları bir dönem magazin basınında yer alsa da bu iddia gerçek olmadı ve ünlü isim yarışmanın jüri koltuğunda oturmaya devam etti. Survivor All Star’ın yerine yayına girecek olan ve yeni yılın ilk haftalarına kadar yayında kalacak olan fenomen yarışma programının başlayacak olması seyirciyi de sevindirdi. Programın yeni sezonu 1 Temmuz Cuma akşamı Tv 8 ekranlarında yayınlanacak ilk bölümle başlayacak.

24-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar