Atv Dizisi Gel Dese Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Atv Dizisi Gel Dese Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!
Atv’nin merakla beklenen dizisi Gel Dese Aşk’ın yayın tarihi belli oldu. Osman Sınav imzalı dizi izleyici ile buluşmak için gün saymaya başladı! İşte detaylar!

Uzun zamandır hazırlıkları süren ve yayınlanan tanıtımlarıyla seyircide büyük beklentiler oluşturan Atv’nin yeni dizisi Osman sınav imzalı Gel Dese Aşk’ın yayın tarihi belli oldu. Atv’nin büyük beklentiler içinde olduğu ve Sinegraf tarafından hazırlanan dizi uzun süredir hazırlık aşamasındaydı. Dizinin çekimlerinin başlaması ve tanıtımların yayınlanmasıyla birlikte seyircide de büyük merak uyandıran Gel Dese Aşk artık yayına girmek için gün saymaya başladı. Başrollerinde usta oyuncular Şebnem Bozoklu ve Erkan Petekkaya’nın rol aldığı dizi yine Osman Sınav’ın yıllar önce yazdığı hikayeden yola çıkılarak hazırlanmış durumda. İşte Gel Dese Aşk’ın yayın tarihi ve diziyle ilgili merak edilenler!

Gel Dese Aşk Başlıyor! Peki Yayın Tarihi Ne Zaman?

Sinegraf imzalı Gel Dese Aşk’ın yayın tarihi sonunda belli oldu. Bir süredir yayınlanan fragmanlar sonunda iyice merak edilmeye başlanılan dizi usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın imzasını taşıyor. İlk bölümü 8 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da oldukça usta oyunculardan kurulu. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Mehmet Atay, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Priçci’nin rol aldığı dizinin hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Dizinin yayınlanan fragmanları da oldukça başarılı ve merak ettiriciydi. 8 Mart tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi şimdiden büyük heyecan ve merak uyandırmış durumda.

Bir Osman Sınav Hikayesi!

 Gel Dese Aşk 20 yıldır evli bir çiftin hayatında sıradanlaşan ve artık birbirlerine zarar vermeye başlayan durumları ve ilişkilerini konu alıyor. 20 yıldır evli olan çift farkında olmadan birbirinden kopmuş, birbirine yabancılaşmış ve bu durum artık taraflara zarar vermeye başlamıştır. Tam bu sırada ortaya çıkan yeni bir aşk ise bu ilişkinin üzerine adeta tuz biber eker. 10 yıl önce usta yapımcı Osman sınav tarafından kaleme alınan ancak henüz zamanı gelmedi denilerek hazırlanmayan hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Gel Dese Aşk hemen her yerde görmeye alıştığımız ilişkide sıradanlaşma ve alışma sürecini ve buna bağlı olarak da kopuşları ele alıyor. Gel Dese Aşk Atv’de 8 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

26-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar