ATV nin yeni dizisi Can Evim!

ATV nin yeni dizisi Can Evim!
Koliba Film'in yapımını üstlendiği yeni dizi Can Evim çok yakında ATV ekranlarında başlayacak. Oyuncu kadrosunun giderek şekillendiği dizide bakın hangi oyuncular yer alıyor;

Koliba Film'in yapımcılığını üstlendiği Can Evim dizisi çok yakında ATV ekranlarında başlayacak. Merakla beklenen dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor ve yaz dizisi olması bekleniyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Adnan Güler oturacak.

CAN EVİM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU BELİRLENİYOR

Can Evim dizisinin kadın başrol oyuncusu için Kırgın Çiçekler'den tanıdığımız Biran Damla Yılmaz ile anlaşılmış diğer önemli karakterlerin sahibi Simge Selçuk ve Nihan Büyükağaç ise geçen haftalarda dizi kadrosuna dahil olmuştu. Cast çalışmalarının devam ettiği ve kadrosunun giderek şekillendiği diziye daha sonra Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna gibi isimler eklenirken çocuk karakteri ise Ömrüm Nur Çamçakallı oynayacaktır. 

Dizide oyuncu Rıza Akın'ın yanı sıra erkek başrol oyuncuları için görüşmeler devam ediyor olup ilerleyen haftalarda tüm kadronun belli olacağı söyleniyor. Özellikle Biran Damla Yılmaz'ın partneri olacak erkek oyuncu merakla beklenmektedir.

Yayın tarihi henüz bilinmeyen dizinin çekimlerinin yaz ayında yapılacağı ve yaz sezonu için hazırlandığı konuşuluyor. Heyecanla beklenen Can Evim dizisinin konusu ve senaryosu hakkında ise net bir bilgi yoktur fakat karakterler ortaya çıkmıştır. 

Dizinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz 'Ceylan', Zuhal Gencer Erkaya 'Günnur', Rıza Akın 'Hamza', Burcu Tuna 'Elvan', Simge Selçuk 'Melis', Nihan Büyükağaç 'Feryal', Ömrüm Nur Çamçakallı ise 'minik Ayşe' karakterini canlandıracaktır. Simge Selçuk ve Nihan Büyükağaç'ın dizide iki kardeşi oynayacağı bilinmektedir.

 

Koliba Film'den Can Evim dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla çok yakında ATV ekranlarında!

20-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar