ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerine özel yeni dizi!

ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerine özel yeni dizi!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz biterken ATV, dizinin bitmesiyle kaybedeceği izleyicileri yeni başlayacak dizisiyle hedefliyor.

Eşkıya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezonuyla ekrana gelmek üzereyken fazlasıyla şok edici bir şekilde biterken dizinin izleyiciler büyük üzüntü yaşadı. ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ATV için anlamını söylemeye gerek yok. Dizinin sona ermesiyle birlikte koca bir izleyici kitlesini kaybetmek anlamına gelebilir. ATV de bu izleyicileri kaybetmekten fazlasıyla korkuyor. Kanal, bu durumu göz önüne alarak kaybetmek üzere olduğu izleyici kitlesini Yalnız Kurt dizisiyle kanalda tutmak istiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yerine Yalnız Kurt!

ATV'de pek çok kitleye hitap eden dizi bulunuyor. Daha çok aksiyon ve suç dizilerine ilgi duyan erkeklere yönelik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekrana geliyordu. Sevilen dizinin bitmesiyle kanalın reytinglerdeki dengesi bozuldu. Bozulan bu denge, Yalnız Kurt dizisiyle düzeltilmeye çalışılacak. Yalnız Kurt dizisinin arkasında herkesin çok yakından tanıdığı bir isim var. Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla ATV ekranlarında olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve benzeri pek çok dizinin ortaya çıkmasına neden olan Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek dizileriyle milyonları ekrana bağlayan Osman Sınav şimdi de Yalnız Kurt dizisinin başında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri, ilgiyle izledikleri dizinin bitmesiyle fazlasıyla üzüldü. Bakalım ATV'de başlayacak Yalnız Kurt dizisine de aynı ilgiyi gösterecekler mi?

Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak?

ATV tarafından ekrana getirilecek olan Yalnız Kurt dizisi fazlasıyla merak ediliyor. Ayrıca dizinin ne zaman başlayacağı da merak edilenler arasında yer alıyor. Yalnız Kurt dizisinin Ocak 2022'de ATV'den ekrana gelmeye başlaması bekleniyor. Hazırlıklarına hala devam edilen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam devam ediyor. Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Hasan Deniz Yaran, Cihan Ünal, Polat Bilgin, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay ve Murat Han gibi isimler yer alıyor. Kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Yalnız Kurt dizisinin oyuncu seçimlerinin bitmesiyle birlikte gelecek haftalarda çekimlere başlanacak. Yalnız Kurt dizisi yeni yılın hemen ardından Ocak ayının ikinci haftasında ATV ekranlarında olacak.

07-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar