Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Handa Soral bakın hangi diziye katıldı?

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Handa Soral bakın hangi diziye katıldı?
Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Hande Soral rol alacağı yeni dizisi buldu. İşte Handa Soral'ın rol alacağı yeni dizi.

Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna geçen sezon dahil olan Hande Soral, dizide rol aldığı bir sezonun ardından diziden ayrıldı. Hande Soral'ın kendi isteğiyle diziden ayrılmak istediği ortaya çıkmıştı. Dizinin çekimlerinin Adana'da yapılması nedeniyle kendisi gibi oyuncu olan eşiyle ayrı şehirlerde yoğun tempoda çalışmaları nedeniyle diziden ayrılmak istedi. Diziden ayrılmasının ardından hangi dizide rol alacağı merak edilen Hande Soral, Alef dizisine katıldı.

Hande Soral, Alef dizisine dahil oldu!

Hande Soral'ın diziden ayrılmasının ardından oyuncunun hangi dizide rol alacağı merak edilmeye başladı. Sevilen oyuncunun tercihi televizyon değil dijital oldu. Hande Soral, Alef dizisinin ikinci sezonunda yer alacak.

Alef dizisi geçtiğimiz yıl fazlasıyla ses getirmişti. Blu TV ve FX tarafından yayınlanan dizinin ilk sezonu büyük beğeni toplarken ikinci sezon heyecanla beklenmeye başladı. Ahmet Mümtaz Taylan, Kenan İmizralıoğlu ve Melisa Sözen gibi isimler ilk sezonda başrol olarak yer almıştı. İkinci sezonda ise dizide yeni bir hikaye izleyicileri bekliyor. Alef dizisinin ikinci sezonunda Taner Ölmez ve Aybüke Pusat başrolde yer alıyor. 

Gelecek yılın başlarında ekrana gelecek olan Alef dizisinin ikinci sezonu için bekleyiş devam ederken Birsen Altuntaş, Hande Soral'ın da diziye dahil olduğunu okuyucularına aktardı. Hande Soral dışında Çiğdem Selışık Onat, Su Kutlu, Ufuk Karaali, Nizam Namidar, Emel Çölgeçen ve Cankat Aydos gibi isimlerin de diziye katıldıklarını biliyoruz. Hande Soral ile birlikte dizinin oyuncu kadrosu biraz daha genişlemiş oldu.

Alef dizisinde yeni hikaye ve yeni isimler

İlk sezonunda önemli bir başarı elde eden Alef, bu başarısını ikinci sezonunda da yeni oyuncularla ve yeni bir hikayeyle tekrarlamak istiyor. Merakla beklenen ikinci sezonda yine polisiye ve aksiyona doyacağız. Blu TV ve FX ortaklığıyla ekrana gelen Alef dizisinin çekimleri kısa süre içerisinde başlayacak. Yeni sezon çekimleri İstanbul ve Kapadokya'da yapılacak. Alef dizisinin ikinci sezonunda değişen tek şey hikaye ve oyuncular olmayacak. Alef dizisinin ikinci sezonla birlikte yönetmeni de değişenler arasında. Geçtiğimiz aylarda Atiye dizisinin ikinci sezonunu da yöneten Gökhan Tiryaki, Alef dizisinin ikinci sezonunda yönetmen koltuğunda oturacak. 

07-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler