Atv'den flaş Şahin Tepesi kararı!

Atv'den flaş Şahin Tepesi kararı!
Atv ekranlarında henüz 5. bölümüyle yayınlanan Şahin Tepesi dizisi için erken final kararı alındı. Şahin Tepesi neden, ne zaman final yapıyor?

Ay Yapım tarafından ATV için hazırlanan, başrollerini Boram Kuzum, Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ve Kaan Taşaner'in paylaştığı Şahin Tepesi dizisi için final kararı alındı.

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen yapımın ilk 13 bölüm için kanal ile anlaşması olduğu söyleniyordu. Ancak reytinglerde bekleneni 5 haftadır veremeyen dizinin 8. bölümüyle final yapacağı iddia ediliyordu.

Atv'nin yayın akışı iddiaları çürüttü. Şahin Tepesi bu hafta ekranlara gelecek 6. bölümüyle final yapacak.

ŞAHİN TEPESİ YERİNE HERCAİ GELİYOR

Cuma akşamı 6. bölümüyle final yapacak dizinin yerine, bir kaç hafta sonra ekranlarda olacak Hercai dizisinin başlaması bekleniyor.

Oyuncu kadrosu ve konusu merakla beklenen Hercai dizisinin yapımını Mia Yapım üstlenirken, yapımcılığını 'Avrupa Avrupa' ve 'Kocamın Ailesi' gibi dizilerde imzası bulunan Banu Akdeniz üstleniyor.

Genelde eğlence temalı dizilerde imzası bulunan Banu Akdeniz ilk defa farklı tarzda projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Öte yandan dizinin senaryosunda da dönemlerinin başarılı dizileri 'Huzur Sokağı', 'Kiraz Mevsimi', 'Aşk Yeniden', 'Aşk Laftan Anlamaz' gibi dizilerde imzası bulunan başarılı senarist Eda Tezcan tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda da onlarca dizi ve filmde imzası bulunan tecrübeli yönetmen Cemal Şan yer alıyor.

Atv'nin yeni dizisi Hercai iddialı geliyor!

Çekimleri Mardin'de başlayan Hercai dizisi "büyük trajediler yaşayan güçlü bir ailenin hikâyesini" konu alıyor. Yayın tarihiyle ilgili net bir bilgi şimdilik olmamasına rağmen dizinin 2019 yılının Ocak ayında atv ekranlarında olması bekleniyor.

Cast çalışmaları devam eden dizinin şimdilik oyuncu kadrosuyla ilgili net bilgiye maalesef ulaşamadık. Hercai dizisiyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

25-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar