Atv'nin 2 yeni dizisi arasından en çok hangisi beğenildi?

Atv'nin 2 yeni dizisi arasından en çok hangisi beğenildi?
ATV ekranlarında Perşembe günü yayınlanan 'İkisini de Sevdim' dizisini mi ? Yoksa Pazar günü yayınlanan 'Seni Kimler Aldı' dizisi mi ? Atv dizi ailesine 2 yeni dizi daha eklendi. İşte diziler hakkında merak edilenler...

ATV'nin yeni ve iddealı dizileri olan İkisini de Sevdim ve Seni kimler Aldı izleyicelerinin karşısına çıktı.Dizilerin reytingleri nasıl gidicek merak konusu kısa süreli mi yoksa dizilerin devamı gelicek mi önümüzde ki günlerde göreceğiz..

İkisini de Sevdim Dizisi Konusu Nedir Hangi Gün ?

İkisinide sevdim dizisi Perşembe akşamları saat 20:00'de ekranlara gelecek. Bütün engellere rağmen kaçınılmaz aşk hikayesini anlatan dizi ilk bölümüyle ekranlara geldi.İşte Dizinin yönetmenliğini Cem Tabak yapmaktadır.İkisini de sevdim dizisi 2. fragmanı...

Aynı semtde yaşayan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler. Suna gazetecilik Hasan ise Dayısının taksisinde yollara düşmüşken beklenmedik anda karşılaşırlar ve hikayeleri orada başlamıştır. Böylelikle hayatları tamamen değişecektir.

İkisinide Sevdim Oyuncu Kadrosu 

Amine Gülşe (Suna)

Serdar Şenal (Murat)

Oktay Gürsoy (Ferhat Karacabey)

Mehmed Mehmedof (Hasan)

Erhan Yazıcıoğlu (Demir Bey)

Seni Kimler Aldı Dizisi Konusu Nedir Hangi Gün ?

ATV'nin yeni başlayan dizisi olan Seni Kimler Aldı Pazar akşamları saat 20:00'de ekranlara gelecek.Dizinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yapmaktadır.

Seni kimler aldı dizisi aşk ve intikam hikayesini tam anlamıyla anlatmaktadır. Zehra annesiyle beraber zengin bir aile olan Çamay ailesinin yanında çalışmaktadır.Zehra çocukluktan beri beraber büyüdüğü Çamay ailesinin küçük oğlu olan Barış'a aşık olmuştur. Barış da zehraya karşı boş değildir.Zehra ve Barış'ın önünde bir çok engel vardır.Zehra'nın annesi daha önce evlatlık verdiği ve öldüğünü zannettiği kızı Zeynep ortaya çıkıyor ve hem kendi ailesinden hemde etraflarındaki herkesden intikam almayı hedefliyor.

Zehra ve Barış aşklarını korumak için karşılarına çıkan bütün zorluklar ve engellerle savaşacaklardır.

Seni Kimler Aldı 2. Bölüm Fragmanı 

Seni Kimler Aldı Oyuncuları Kadrosu

Fulya Zenginer (Zehra Yılmaz)

Duygu Yetiş (Ceren Özkan)

Serhan Yavaş (Talat Çamay)

Yiğit Kirazcı (Barış Çamay)

03-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar