Atv'nin yeni dizisi Hercai iddialı geliyor!

Atv'nin yeni dizisi Hercai iddialı geliyor!
Atv'nin yeni dizisi Hercai'nin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Hercai ne zaman başlıyor, dizide hangi oyuncular rol alacak?

Sezonun en çok izlenen kanalı Atv'de yeni dizi hazırlığı başladı. 'Sen Anlat Karadeniz' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi çok izlenen dizilere ev sahipliği yapan Atv'nin Ağlama Anne dizisi 30 Aralık Pazar günü final yaparak ekranlara veda ederken, gelecek haftalarda yeni dizi 'Hercai'nin ekranlarda olacağı öğrenildi.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Oyuncu kadrosu ve konusu merakla beklenen dizinin yapımını Mia Yapım üstlenirken, yapımcılığını 'Avrupa Avrupa' ve 'Kocamın Ailesi' gibi dizilerde imzası bulunan Banu Akdeniz üstleniyor.

Genelde eğlence temalı dizilerde imzası bulunan Banu Akdeniz ilk defa farklı tarzda projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Öte yandan dizinin senaryosunda da dönemlerinin başarılı dizileri 'Huzur Sokağı', 'Kiraz Mevsimi', 'Aşk Yeniden', 'Aşk Laftan Anlamaz' gibi dizilerde imzası bulunan başarılı senarist Eda Tezcan tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda da onlarca dizi ve filmde imzası bulunan tecrübeli yönetmen Cemal Şan yer alıyor.

Hercai 1. bölüm fragmanı izle

Çekimleri Mardin'de başlayan Hercai dizisi "büyük trajediler yaşayan güçlü bir ailenin hikâyesini" konu alıyor. Yayın tarihiyle ilgili net bir bilgi şimdilik olmamasına rağmen dizinin 2019 yılının Ocak ayında atv ekranlarında olması bekleniyor.

Cast çalışmaları devam eden dizinin şimdilik oyuncu kadrosuyla ilgili net bilgiye maalesef ulaşamadık. Hercai dizisiyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

ATV'DE BAŞLAMASI BEKLENEN 'VERDA' HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sezonun en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan atv’de yayınlanması beklenen Verda dizisi krizi gündeme bomba gibi düştü. Sezonun en çok izlenen dizilerine ev sahipliği yapan atv’de yayınlanması beklenen Verda dizisinin ile atv arasında sözleşme krizi çıktığı, dizinin yeni kanal arayışına geçtiği öğrenildi.

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği Verda dizisinin atv’de yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak kulislerde dolaşan son bilgilere göre kanal ile yapım şirketi arasında yaşanan sözleşme krizi nedeniyle Pastel Film’in yeni kanal arayışına geçtiği öğrenildi.

Öte yandan, çekimleri geçen hafta başlayan Verda dizisinin ilk iki bölümü de tamamlandı. Dizinin yılbaşından sonra Show TV veya Fox TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

22-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler