Atv’nin Yeni Dizisi Üvey Anne’nin Oyuncuları Kimler?

Atv’nin Yeni Dizisi Üvey Anne’nin Oyuncuları Kimler?
Yaz sezonunda seyirciyle buluşacak olan yeni dizilerden ATV ekranlarında yayınlanacak Üvey Anne’nin kadrosunda hangi oyuncular var?

Yaz sezonunda yayın hayatına başlayacak olan ve çekimlerine yakında başlanılacak olan dram türündeki Üvey anne dizisinin oyuncu kadrosunun çalışmaları devam ediyor. ONN Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek dizinin başrolünde Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Emin Güneç ve Ecenaz Üçer dahil oldu. Yazın başlayacak diziler arasında hikayesiyle öne çıkan ve dram türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli yer alırken dizinin senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. Bu ayın sonunda sete çıkarak çekime başlayacak olan Üvey Anne haziran ayı sonunda seyirciyle buluşacak.

Yeni Oyuncular Katıldı

ONN Medya tarafından hazırlanan ve Yasemin Kırbaş’ın kaleme aldığı ve Yasemin Türkmenli’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı yeni dizi Üvey Anne yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak. Muğla’da başlayacak çekimler için yakında bu şehre gidecek ekip ilerleyen bölümlerde seti İstanbul’a taşıyacak ve çekimlere burda devam edecek. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak iki ünlü isim daha katıldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken Ecenaz Üçer ile genç ve başarılı oyuncu Emin Günenç dizinin kadrosuna katıldı. Kanalın büyük beklenti içinde olduğu yapımlardan olan dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Önümüzdeki günlerde cast ve prodüksiyon hazırlıklarını tamamlayacak olan Üvey Anne Muğla’da çekimlere başlayacak ve Haziran ayı sonlarında da seyirciyle Atv ekranlarında buluşacak.

Üvey Anne Oyuncu Kadrosu

Bir baba çok sevdiği eşini kanserden kaybettikten sonra bir daha evlenmemiş ve çocuklarına kendisi bakmaya başlamıştır. Ancak ilerleyen zamanlarda çocuklarının da çok iyi anlaştığı asistanıyla evlenmeye karar veren Faruk’un bu kararla birlikte değişen hayatı seyircinin beğenisine sunulacak. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Üvey Anne’nin kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Kutsi

-          Hazal Filiz Küçükköse

-          Ezgi Şenler

-          Aslı Tandoğan

-          Ecenaz Üçer

-          Mihriban Er ve

-          Ayşegül Günay gibi isimler yer alıyor. Dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor.

16-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar