Üvey Anne Dizisi Nerede Çekiliyor?

Üvey Anne Dizisi Nerede Çekiliyor?
Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve pazartesi akşamları ekrana gelen Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekim mekanları hangi şehirde?

Yaz aylarında televizyon ekranlarında birbirinden iddialı yeni diziler seyirciyle buluşmaya başladı ya da buluşmak için gün sayıyor. Pek çok yeni dizinin ekrana geldiği yaz aylarında yeni dizileri ekrana taşıyan kanallardan biri de Atv. Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Üvey Anne dizisi bu yapımlar arasında konusu ve çekim mekanlarıyla farkını ortaya koydu. ONN Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda ilk bölümlerde Yasemin Türkmenli’nin yer aldığı Üvey Anne dizisi bu yaz başlayan pek çok dizi gibi İstan bul dışında set kurdu. Son zamanların gözde çekim mekanlarından olan ve Tetikçinin Oğlu dizisinin de çekimlerinin yapıldığı Muğla ve çevresinde set kuran Üvey Anne dizisinin çekim mekanları ve özellikle dizinin ana karakteri Faruk’un ailesinin yaşadığı taş evler oldukça merak edilmeye başlandı.

Üvey Anne Nerede Çekiliyor?

Atv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve şimdiden seyircinin büyük beğenisini kazanan Üvey Anne dizisinin nerede çekildiği son günlerde oldukça merak edilmeye başlandı. Özellikle dizide rol alan Kutsi’nin canlandırdığı Faruk karakterinin yaşadığı evin merak edildiği ve bunun için internette yoğun bir araştırma yapıldığı görüldü. Atv ekranlarının yeni dizisi Üvey Anne dizisi İstanbul dışında set kuran yapımlardan biri. Dizinin çekimleri şu sıralar Muğla ve çevresinde gerçekleştiriliyor. Özellikle taş evleriyle ünlü olan Muğla’da set kuran dizide Faruk’un yaşadığı taş evde yine Muğla’da bulunuyor. Dizi Muğla’nın dışında ayrıca, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz ve Marmaris gibi doğal güzellikleriyle ünlü ilçelerde çekiliyor. Dizinin bir süre sonra Muğla’dan İstanbul’a taşınması planlanıyor.

Üvey Anne Oyuncuları Kimler

ONN Medya tarafından hazırlanan ve dram türünde ele alınan yeni dizilerden Üvey Anne Atv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni yayın döneminde de ekranda olması planlanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Üvey Anne’de,

-          Kutsi

-          Hazal Filiz Küçükköse

-          Aslı Tandoğan

-          Ezgi Şenler

-          Ayşegül Günay

-          Hakan Eratik

-          Emin Günenç

-          Bengü Ergin

-          Doruk Öztürk

-          Mihriban Er

-          İbrahim Şahin ve

-          Ecenaz Üçer gibi ünlü isimler yer alıyor.

04-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar