Burak Hakkı Üvey Anne ile Setlere Dönüyor

Burak Hakkı Üvey Anne ile Setlere Dönüyor
Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse’nin başrolünde yer aldığı Üvey Anne dizisinin kadrosuna Burak Hakkı katıldı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda ekrana gelen dram ve aile türündeki yeni dizi Üvey Anne yayın hayatına devam ediyor. Ilk bölümlerde oldukça dikkat çeken ancak daha sonra reytinginde belirgin bir düşüş yaşamaya başlayan dizi ONN Medya tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve kanalın büyük önem verdiği Üvey Anne dizisinin kadrosuna yeni ve başarılı bir oyuncu daha katıldı. Yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu kaleme aldığı dizi Atv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana geliyor. Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse ve Aslı Tandoğan’ın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Burak Hakkı dahil oldu. Ünlü oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği ve hikayesinin ne olacağı konusunda ise henüz bir bilgi edinilemedi.

Burak Hakkı Üvey Anne’de

Son olarak İkizler: Memo Can’da rol alan başarılı oyuncu Burak Hakkı ONN Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan Üvey Anne dizisinin kadrosuna katıldı. Pazartesi akşamları ekrana gelen ve yeni başlayan dizilerden olan Üvey Anne dizisinin yeni yayın döneminde de devam etmesi planlanıyor. Reytingleri istenilen seviyede olmayan dizinin kadrosuna katılan Burak Hakkı’nın diziye nasıl bir hareketlilik getireceği merak ediliyor. Dizi Faruk ve İpek arasındaki ilişkiyi temel alıyor. Faruk çok sevdiği eşinin hayata veda etmesinin ardından çocuklarıyla birlikte bir hayat sürmeye başlamıştır. Faruk’un çocuklarına bakan İpek ise Faruk’a aşık olduğunu daha sonra anlayacak ve ikili arasında bir aşk başlayacaktır. Ancak bu aşk duygularla mantığın çarpışması şeklinde ilerleyecek ve taraflar mutlu sona ulaştırmak için oldukça mücadele edeceklerdir.

Üvey Anne Oyuncuları Kimler?

ONN Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Üvey Anne dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında

-          Kutsi

-          Hazal Filiz Küçükköse

-          Aslı Tandoğan

-          Ezgi Şenler

-          Ayşegül Günay

-          Hakan Eratik

-          Emin Günenç

-          Ayşen İnci

-          Mihriban Er

-          İbrahim Şahin

-          Bengü Balta

-          Nehir Gökdemir

-          Doruk Öztürk

-          Ecenaz Üçer ve

-          Burak Hakkı yer alıyor.

27-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar