ATV'nin yeni dizisi yayından kaldırıldı

ATV'nin yeni dizisi yayından kaldırıldı
ATV ekranlarında henüz üçüncü bölümüyle ekranlara gelen Can Kırıkları dizisi için final kararı verildi. Can Kırıkları 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

NTC Medya tarafından Atv için hazırlanan 'Can Kırıkları' dizisi için final kararı alındı. 29 Ekim Pazartesi günü 4.bölümüyle ekranlara gelecek Can Kırıkları dizisi ekranlara veda edecek. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Funda Eryiğit ve Seçkin Özdemir gibi ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin yayından kaldırılma nedeni olarak reytingler sonuçları gösterildi. Bu hafta yayından kaldırılan diğer diziler

  • Bir Litre Gözyaşı

Konusu gerçek yaşanmış bir hikayeden uyarlanan, Kanal D ekranlarında 7 Ekim Pazar günü ilk bölümüyle yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, düşük reytingler nedeniyle ekranlara erken veda ediyor. Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı dizi son yayınlanan bölümüyle TOTAL'de 10'ncu sırada, AB'de ise 9'ncu sırada yer alamıştı. İzlenme oranları beklenenin altında kalan Bir Litre Gözyaşı 6'ncı bölümüyle ekranlara veda edecek. Bir Litre Gözyaşı final yapıyor

  • Adını Sen Koy

Yeni sezonda yaptığı dizi hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, Star TV'nin vazgeçtiği Adını Sen Koy dizisini transfer ettiğini kanalın resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Böylelikle ekran macerası TRT1'de başlayan, daha sonra Star TV'ye transfer olan Adını Sen Koy dizisinin resmi olarak Tv8'e transfer olduğu doğrulanmış oldu. Star TV'nin yayından kaldırdığı dizi Tv8'de yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecek.

  • Bir Umut Yeter

Başrollerinde; Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Bir Umut Yeter dizisi ekranlara veda ediyor. Kanal D'de yüksek bütçeli tanıtımlarıyla büyük ilgi çeken dizi ne yazık ki reytinglere takıldı. İlk bölümüyle Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, reyting sonuçlarının ardından yayın günü Cumartesi'ye alınmıştı.Yeni gününde de beklenilen başarıyı yakalayamayan dizinin final yapmasına karar verildi. En son üçüncü bölümüyle ekranlara gelen Bir Umut Yeter dizisinin altıncı bölümüyle ekranlara veda edeceği öğrenildi.

  • Bir Deli Rüzgar

Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese ve Adını Sen Koy dizilerinden gelen final haberlerinin ardından bir haberde Fox TV dizisinden geldi. TMC Film tarafından Fox TV için hazırlanan Bir Deli Rüzgar dizisi final yapıyor. Oyuncu kadrosunda Berk Cankat, Almila Ada, Hatice Aslan, Pınar Deniz, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı dizi 6'ncı bölümüyle ekranlara veda edecek.     

24-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar