Bir Litre Gözyaşı final yapıyor

Bir Litre Gözyaşı final yapıyor
Kanal D'nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı ekranlara veda ediyor. İddialı dizi neden erken final yapıyor? Bir Litre Gözyaşı ne zaman final yapıyor? İşte tüm ayrıntılar;

Konusu gerçek yaşanmış bir hikayeden uyarlanan, Kanal D ekranlarında 7 Ekim Pazar günü ilk bölümüyle yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, düşük reytingler nedeniyle ekranlara erken veda ediyor. Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı dizi son yayınlanan bölümüyle TOTAL'de 10'ncu sırada, AB'de ise 9'ncu sırada yer alamıştı. İzlenme oranları beklenenin altında kalan Bir Litre Gözyaşı 6'ncı bölümüyle ekranlara veda edecek.

BİR LİTRE GÖZYAŞI KONUSU

Med Yapım ve MF Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu başrolde yer alıyor. Gerçek yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan genç kızın ve ailesinin yaşadıkları konu alındı.

Ailesinin ilgisiyle büyüyen Cihan'ın en büyük hayali istediği üniversiteyi kazanmaktır. Nihayet istediği okulu kazanan Cihan, mutlu haberi ailesiyle paylaşır. Büyük sevinç yaşayan Yürekli ailesi olacaklardan habersizdir. Üniversite eğitimine başlayan Cihan, yeni okulunda daha önce hiç tatmadığı duyguyu tadacaktır; Aşk.

Daha önce hiç hissetmediği hisleri yaşayan Cihan, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır. Cihan'ın rahatsızlığından ilk annesi Figen'in haberi olur. Kızından gerçekler gizleyen Figen artık daha dik durmalı ve kızına destek olmak zorundadır.

BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI

Cihan henüz 18 yaşında. Ailesinin en büyük çocuğu. Güzelliği ve ağır başlılığıyla dikkat çekiyor. Hayallerini kurduğu üniversiteyi kazanır ve hayatında ilk defa hissettiği aşk duygusunu tadar. Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan Cihan'ın hayatı bir anda değişecektir.

Sanem Çelik | Figen Yürekli
Muzaffer'in eşi, Cihan'ın annesi. 40 yaşında. Güzelliği ve yardım severliğiyle dikkat çekiyor. Elinden her iş gelir. Hayatta verdiği tüm kararları tek başına almış ve bu kararlarda başına gelen sorunların üstesinden gelmeyi bilmiştir. Figen'in 4 çocuğu var ve sağlık görevlisi olarak çalışıyor. Kocasına ve çocuklarına her zaman sevgiyle yaklaşan Figen'in ailesi için yapamayacağı şey yok.

Tolga Tekin | Muzaffer Yürekli
Yürekli ailesinin reisi. 42 yaşında... Çevresinde herkes tarafından sevilen, sevecen, yardım sever, muzip bir adam... Figen'e deliler gibi aşık. Eşi ve ailesinin mutluluğu için kendi rahatından ödün veren, hayatını Figen'e adamış bir adam Muzaffer.

23-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar