İlker İnanoğlu Arka Sokaklar'a geri dönüyor!

İlker İnanoğlu Arka Sokaklar'a geri dönüyor!
Arka Sokaklar'da izleyicisine büyük sürpriz. 2011 yılında diziden ayrılan İlker İnanoğlu diziye tekrar Engin karakteriyle dönüyor.

Erler Film'in Kanal D için hazırladığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisine İlker İnanoğlu geri dönüyor. İlker İnanoğlu diziye aynı karakterle mi dönüyor? Diziye ne zaman dahil olacak? Diziden neden ayrılmıştı?

Daha önce dizinin sevilen karakterlerinden biri olan 'Engin' karakterine hayat veren İnanoğlu yine aynı karakteri oynayacak. İnanoğlu'nun 2 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümünde 'Müdür' rolüyle diziye döneceği duyuruldu.

Sosyal meyda hesabından konuyla ilgili açıklama yapan İnanoğlu; "İnsan sevdiği şeyden fazla uzak kalamıyor. Çok özlediğim oyuncu arkadaşlarım ve set ekibimizle sonunda kucaklaştım, bıraktığımız yerden tekrar başladık. Yuvaya dönmek muhteşem bir duygu " dedi.

İLKER İNANOĞLU ARKA SOKAKLAR'DAN NEDEN AYRILMIŞTI?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan 'Engin' karakterine hayat veren İlker İnanoğlu, 2011 yılında ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Arka Sokaklar'ın ardından 'Doktorlar' dizisine katılmıştı. İnanoğlu'nun diziden ayrılma nedeni çok sonradan ortaya çıkmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Dizinin başrol oyuncusu 'Rıza Baba' karakterine hayat veren Zafer Ergin ile ciddi tartışmalar yaşayan İnanoğlu, Ergin'in resti üzerine diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

O dönem setten gelen haberlere göre, İnanoğlu'nun "Ben Hollywood gördüm, Amerika'da oyunculuk eğitimi aldım" diyerek set çalışanlarına ve oyuncu arkadaşlarına üstünlük taslaması herkesi rahatsız etmişti. Zafer Ergin, İlker'in babası ve dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nu arayarak 'Ya o, ya ben' diyerek rest çekmiş, diziden ayrılmak zorunda kalan isim İlker İnanoğlu olmuştu.

İLKER İNANOĞLU KİMDİR?

20 Ağustos 1965 yılında dünyaya gelen İnanoğlu; ilk sinema deneyimini 'Yumurcak' isimli filmde rol alarak yaşamıştır. Yumurcak filmi büyük başarılar getirmiş ve İnanoğlu sinema dünyasının önemli isimleri arasına adını daha genç yaşlarda yazdırmayı başarmıştır. Filiz Akın ve Türker İnanoğlu'nun çocuğudur. 

Arka Sokaklar, heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

25-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar