Avlu 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Avlu 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
Avlu 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Avlu'nun 28 Şubat Perşembe günü yayınlanacak 32. yeni bölümünde neler olacak?

Star TV’nin Perşembe akşamlarının başarıya doymayan ve her hafta yayınlandığı gün başa oynayan dizisi Avlu 31. Bölümüyle yine seyirciden tam not aldı. Dizi her hafta hikayesinin üzerine koyarak ilerliyor ve heyecanı hiç düşürmüyor. Avlu rakipleri Bir Zamanlar Çukurova ve Çarpışma’ya adeta göz dağı verircesine izlenirliğinden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor. Başrolünde Demet Evgar’ın oynadığı Avlu kadınların bulunduğu bir hapishanedeki olaylar üzerine kurulmuş. Dizinin fragmanlarını bile merakla bekleyen seyirciler için Canlitv olarak 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırdık. 

AVLU 32. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

31. Bölümün oldukça kritik bir yerde bitmesiyle iyice meraklanan izleyicinin merakını fragmanla gidermek için 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırdık. Seyircinin merakla beklediği Avlu’nun 32. Bölüm Fragmanı Star Tv ekranlarında ve Star Tv internet sitesinde ne yazık ki henüz yayınlanmadı. Ancak kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor. 

AVLU 31. BÖLÜM ÖZETİ

Limon film tarafından Star Tv için yapılan her hafta Perşembe günleri yayınlanan ve reytinglerde her zaman başa oynayan Avlu yayınlanan 31. bölümüyle yine seyircinin takdirini toplamayı başardı. Dizinin son bölümünde yaşananlar karşısında seyirci adeta ekrana kilitlendi ve ekran başından ayrılamadı. 31. bölümde Zerrin’in mahkumlar üzerinde yeniden hakimiyet kurma çabaları yoğun bir şekilde görüldü. İşlerin istediği gibi gitmemesi üzerine iyice çıldıran Zerrin olmadık oyunlar ve planlar peşine düştü. En başından beri Deniz ve Azra’yı birbirine düşürmek isteyen Zerrin’in, Azra’nın tahliye olmasıyla birlikte bu sefer de Deniz ile Kudret’in üzerine oynamaya başladığı görülüyor. Ancak işler pekte istediği gibi gitmiyor. Öbür yandan hapishaneden tahliye olan Azra’nın Denizi ziyarete gelmesi ise Zerrin’i iyice çileden çıkarıyor ancak buna karşın yapacak fazla bir şey bulamıyor. Azra’nın ziyareti sırasında oldukça duygusal anların yaşandığı görülüyor. Bu arada Deniz, mahkumlardan biri olan Pelin’i korumak ve ona zarar gelmesini önlemek için elinden geleni yapıyor. 

Henüz 31. Bölüm bitmeden seyirciler Avlu’nun 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırmaya başladılar. 31. Bölümde yaşananlardan sonra 32. Bölümü merakla beklemeye başlayan seyirciler en azından Fragmanla meraklarını gidermek istediler ve 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırmaya giriştiler. 31. Bölümün sonunda Zerrin’in adeta delirdiğini gören seyirciler bir sonraki bölümde neler olacağını iyice merak etmeye başladılar. 

22-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler