Vurgun dizisi Rasıh (Mehmet Bozdoğan) kimdir?

Vurgun dizisi Rasıh (Mehmet Bozdoğan) kimdir?
Vurgun dizisi Rasıh (Mehmet Bozdoğan) kimdir? Vurgun dizisi oyuncuları kimlerdir? Vurgun dizisi Rasıh kimdir? Vurgun Mehmet Bozdoğan dizileri.

Geçtiğimiz haftalarda ekranlara gelmeye başlayan Vurgun dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ilgi gördü. Yeni bölümlerini izleyen seyirci, dizide ki oyuncuların gerçek isimlerini merak etmeye başladı.Vurgun dizisinde yer almaya başlayan Rasıh karakteri ise oldukça merak konusu oldu. Peki Vurgun dizisinde ki Rasıh karakteri kimdir? Vurgun dizisi Rasıh (Mehmet Bozdoğan) kimdir? İşte Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Vurgun oyuncuları ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Her Çarşamba günü Fox tv ekranlarında ekranlara gelmeye başlayan Vurgun dizisini Gold Film üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral'ın yer aldığı Vurgun dizisi oldukça geniş kadroya sahip. Şubat ayının ilk haftası yayınlanmaya başlayan Vurgun dizisi reyting sonuçlarında da istediği başarıyı yakalayabildi.  

Vurgun dizisi Rasıh (Mehmet Bozdoğan) kimdir?

1977 yılında dünyaya gelen Mehmet Bozdoğan, Almanya doğumludur. 2017 yılında tanıştığı Beril Köse ile evlenerek dünya evine girmişlerdir. Almanya'da bir çok oyunculuk eğitimi almış olan oyuncu, daha sonra Türkiye'ye dönmüştür. Berlin'de bir çok tiyatro sahnesinde yer alan Mehmet Bozdoğan, Daha sonra ise Türkiye'ye gelerek Show tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Kumburgazlı Serdar karakterini canlandırdı. Çukur dizisinin yanı sıra, bir çok sinema filminde de yer almıştır. Ayrıca, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Koyu Kırmızı, Wolfs Revier, Der Kriminalist dizilerinde oynamıştır. Günümüzde ise ekranların yeni dizisi Vurgun projesinde Rasıh karakterini canlandırmaktakdır.

Tiyatro Sahneleri

Tiyatrom

Diyalog Tiyatrosu Fest

Wupper Tiyatrosu

Televizyon dizileri

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Koyu Kırmızı

Wolfs Revier

Der Kriminalist

Çukur

Vurgun

Vurgun dizisi Rasıh karakter özellikleri

Asya'nın kocası olan Rasıh, iş sahibi olmayan bir kişidir. Kimsenin güvenmediği, sorumsuz bir kişiliğe sahip olan Rasıh, zekasını hep kirli oyunlara kullanmaktadır. Ancak onuda beceremeyen Rasıh, her dewfasında daha da batmaktadır.

Vurgun dizisi oyuncu kadrosu

Fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Vurgun dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır yer alırken, Emre Kınay, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz ise kadroda yer alan başarılı isimlerdir.

 

23-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar