Avlu yeni sezonda 4 isim yok

Avlu yeni sezonda 4 isim yok
Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği, Yüksel Aksu'nun yönettiği Avlu dizisi final bölümünde 4 karakterle birden vedalaştı

Avlu'nun 30 Mayıs günü yayınlanan sezon finalinde 4 ayrılık birden yaşandı. Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği, Yüksel Aksu'nun yönettiği Avlu dizisi final bölümünde 4 karakterle birden vedalaştı. Bu dört isim kimler, haberimizin detayında okuyabilirsiniz.

Avlu yeni sezonda 4 isim yok

Star Tv’nin farklı bir konsepte yayınladığı ve kader mahkumlarını anlattığı Avlu dizisinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Ayça Damgacı, Nergis Öztürk, Selen Seyven ve Çağdaş Onur Öztürk rol alıyor. Sezon finalinde 4 oyuncuyla yollar ayrıldı. Hemen bu isimlerin kimler olduğunu ve haklarında detaylı bilgileri sizinle paylaşalım. Avlu dizisinde Kudret karakterini canlandıran Nursel Köse, Oğuz rolüne hayat veren Ertan Saban, İdil Sivritepe ve Simel Keçicioğlu ölerek diziye veda etti.

İdil Sivritepe kimdir?

1990 yılında İzmir doğumlu oyuncu, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümü'nde tamamladı. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim alarak 2014 yılında Sil Baştan dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra ise Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan güzel oyuncu bir ara İstanbullu Gelin dizisinde rol aldı.

Simel Keçicioğlu kimdir?

1987 dünyaya gelen Simel Keçicioğlu, ritmik jimnastik ve bale eğitimi aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu oyuncu bazı dizilerde yer aldı. Canını Sevdiğim İstanbul’u, Maskeli Balo, Türkan, Alev Alev, Komşular ve Avlu isimli dizilerde rol aldı. Vali isimli sinema filminde rol alan güzel oyuncu Avlu dizisine veda eden isimlerden oldu.

Ertan Saban kimdir?

1977 tarihinde Yugoslavya, Üsküp'de doğan oyuncunun dedesi Osmanlı zamanında Kars 'dan Makedonya'ya göç etmişti. Makedonya Devlet Konservatuarı, Tiyatro bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı.

Nursel Köse kimdir?

1970 yılında Malatya'da doğmuştur. 17 yaşında iken 1988 yılında üniversite eğitimi için Almanya`ya yerleşti. Köln Üniversitesi`nde Mimarlık okudu. Almanya'da aktör, komedyen, yazar, şair ve radyo tiyatrosu yazarı olarak çalışan oyuncu çok yönlü santçılığını konuşturan ender insanalrdan biri.

Avlu dizisinin konusu

Avlu dizisi adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişiyle başladı. Özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kader mahkumu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor. girenler ve çıkanlar değişse de hapis hayatı yaşayan kadınların kaderi hiç değişmiyor.

01-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler