Avlu’nun Naciye’si Hülya şen O Diziye Transfer Oldu!

Avlu’nun Naciye’si Hülya şen O Diziye Transfer Oldu!
Usta oyuncu Hülya Şen Avlu dizisinden sonra yeni projesiyle seyirci karşısına çıkıyor. Hülya şen'in rol aldığı yeni projesi hangisi? Detaylar haberimizde!

Yeni yayın döneminin başlaması ve yeni dizilerin yayına girmesiyle birlikte pek çok oyuncu yeni dizilere geçti ya da biten dizilerle birlikte açıkta kaldı. Yoğun bir dönemin ardından dizi piyasasındaki dumanlı hava dağılmaya başladı ve ne nedir, kim hangi diziyle anlaştı gibi sorular yavaş yavaş cevap bulmaya başladı. Binlerce insanı direk etkileyen, on binlerce kişiyi de dolaylı etkileyen ve milyonlarca liralık bir piyasa sonunda yavaş yavaş yolunu bulmaya başladı. Özellikle oyuncular açısından belirsiz bir dönem kapanmaya başladı ve oyuncular yeni projeleri için ter dökmeye başladı. Bu oyunculardan biri de yılların emektar oyuncusu Hülya şen. Son olarak Avlu dizisinde rol alan ve burada sergilediği üst düzey oyunculukla adından sıkça söz ettiren Hülya şen bugünlerde yeni projesi için tatlı bir telaşın içinde. İşte Hülya Şen’in yeni projesi.

Usta Oyuncu Hülya Şen O Diziye Transfer Oldu!

Geçtiğimiz sezon Avlu dizisinde yer alan ve burada canlandırdığı Naciye karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan usta oyuncu Hülya Şen’in yeni dizisi belli oldu. Usta oyuncunun bu sezon Show Tv’de yayınlanan Aşk Ağlatır Dizisinde dizinin Rüzgar’ı Yağız can Konyalı’nın annesi karakterine hayat vereceği belirtildi. MF Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu ve senaryosu Yelda Eroğlu tarafından kaleme alınan Japon uyarlama dizisi Aşk ağlatır’ın başrollerinde ise Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor.

Hülya Şen Kimdir?

Usta oyuncu Hülya Şen 29 Şubat 1968 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Çocukluk yılları İzmir’de geçen usta oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu oyunculuğun yanında film kostüm alanında da kendini geliştirmiştir. Hülya Şen günümüze kadar pek çok sinema ve dizi filmlerde oynamıştır. Oyuncunun en çok bilinen dizileri, Küçük Kadınlar, Zerda, Avlu gibi televizyon dizileridir.

Oyuncunun rol aldığı bazı yapımlar şunlardır. Avlu (2018), O Hayat Benim (2015), Hatırla Gönül (2015), Yedi Güzel Adam (2014), Tatar Ramazan (2013), Komik Bir Aşk Hikayesi (2011), Anneler İle Kızları (2011), Zerda (2002), Reyting Hamdi (2002), Kaygısızlar (1994)

24-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar