Ay Yapım yepyeni bir dizi ile geliyor!

Ay Yapım yepyeni bir dizi ile geliyor!
Türkiye'nin en başarılı yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım'dan heyecanlandıran haber geldi. İşte Ay Yapım'ın yeni dizisi..

Birbirinden başarılı projeleri ile adını duyurmuş Ay Yapım'dan yeni bir dizi müjdesi geldi. Peki Ay Yapım'ın yeni dizisi ne olacak? Ay Yapım'ın yeni dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Başrol oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar..

AY YAPIM'DAN YENİ DİZİ

Star Tv ve Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizileri Çukur ve Kuzgun dizilerinin yapımı üstlenen Ay Yapım yeni bir dizi hazırlığında olduğunun müjdesini verdi. Ay Yapım dizilerini severek ve beğenerek izleyen seyirciler bu habere çok sevindi. Peki bu yeni dizi nasıl olacak? Yeni dizinin başrollerinde kimler olacak? Merakla beklenen bu yeni dizinin senaryosunu ise Sema Ergenekon'un kaleme alacak. Dram türünde bir dizi olacağı konuşulan dizinin yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstleneceği ifade ediliyor. Ay Yapım'ın yeni bir dizi hazırlığında olması hem kanal sahiplerini hem de dizi setlerini heyecanladırdı. Yayın hayatına soktuğu her dizi ile üstün başarılar elde eden Ay Yapım yine rakiplerini ezip geçecek gibi görünüyor. Yeni dizi ile ilgili en çok merak edilen şey ise başrollerini kimin canlandıracağı oldu. Eğer yeni dizi hakkında çıkan haberler doğruysa başrol oyuncuları efsane olacak. Peki Ay Yapım'ın yeni dizisinin başrol oyuncuları kimler? Yeni dizi ne zaman başlayacak? Ay Yapım'ın yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar..

KENAN İMİRZALİOĞLU VE TUBA BÜYÜKÜSTÜN SÜPRİZİ

Ay Yapım'ın yeni dizisi ile ilgili çıkan haberlerde başrol oyuncularının Türkiye'nin karizmatik oyuncularından biri olan Kenan İmirzalioğlu ve güzelliği ile adeta büyüleyen Tuba Büyüküstün olacağı yer alıyor. İki başarılı isimi biraraya getirmek isteyen Ay Yapım'ın önemli isimlerinden Kerem Çatay, Kenan İmirzalioğlu ile bir görüşme yaptı. Kerem Çatay'ın yaptığı görüşmenin ardından başarılı oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun bu teklife sıcak baktığı söylendi. Geçtiğimiz sezon Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ile ekranlara gelen Kenan İmirzalioğlu'nun yeni dizide rol alması reytingleri olumlu yönde etkileyecek gibi görünüyor. Diğer yandan Star Tv ekranlarında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel dizisinin güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün bu teklife nasıl bir cevap vereceği büyük merak konusu..

01-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar