Ayça Ayşin Turan 'Zemheri' dizisinde!

Ayça Ayşin Turan 'Zemheri' dizisinde!
Son zamanların en gözde isimlerinden Ayça Ayşin Turan, Zemheri dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Ayça Ayşin Turan, Zemheri dizisinde hangi rolü canlandıracak?

Güzelliği ve üstün oyunculuk performansı ile son zamanların en gözde isimlerinden Ayça Ayşin Turan, ekranların en yeni dizisi Zemheri'nin kadrosuna dahil oldu. Zemheri dizisi ile ekranlara geri dönen Ayça Ayşin Turan, dizide hangi karakteri canlandıracak? Ayça Ayşin Turan'ın kadrosuna katıldığı Zemheri dizisi ne zaman başlayacak? Zemheri dizisinin kadrosunda hangi isimler var? İşte detaylar..

Ayça Ayşin Turan 'Zemheri' dizisinde!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Meryem ve Netflix'de yayınlanan Hakan Muhafız dizilerinden canlandırdığı başrol karakterleri ile başarısına başarı katan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, yepyeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. Hayranları Ayça Ayşin Turan'ın ekranlara geri dönmesini büyük bir mutlulukla karşıladı. Başrollerini Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran gibi önemli isimlerin paylaştığı dizinin başrol oyuncuları arasına güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu  Ayça Ayşin Turan'da dahil oldu. Netflix'de yer alan Hakan Muhafız dizisindeki macerasının bitmesinin ardından soluğu Show TV'nin yeni dizisi Zemheri'de aldı. Peki Ayça Ayşin Turan, 2019-2020 Show TV ekranlarının sezonunda adından söz ettirecek dizisi Zemheri'de hangi karakteri canlandıracak? Zemheri dizisi ne zaman yayınlanacak? 

Ay Yapım imzalı dizi Zemheri ile ilgili gelişmeler yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Birsen Altuntaş, dizisinin hangi kanalda yayınlanacağını da açıkladı. Hatta açıklamasında "Alperen Durmaz ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan Zemheri dizisnin kanalı Show Tv oldu. Ay Yapım'ın çekeceği diziyi unutulmaz projelere imza atan Hilal Saral yönetecek." ifadelerini kullandı. Bakalım Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir, Hasan Taşkıran ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı efsane kadronun bulunduğu dizinin reytingleri nasıl olacak? 

Zemheri dizisi ne zaman başlayacak?

Hazırlıklarına aylar öncesinden başlayan Ay Yapım, Zemheri dizisini Eylül ayında yayınlanmayacak. Çünkü bu aylar içerisinde bir çok dizi ekranlara gelecek, bu nedenden dolayıda dizinin çıkışını kaybetmemesi için Kasım aylarının sonlarında başlaması bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı yapımlar

Affedilmeyen - 2007
Hayal ve Gerçek - 2007
Dinle Sevgili - 2011-2012
Karagül - 2013-2014
Sevimli Tehlikeli (film) - 2015
Meryem - 2017
Hakan: Muhafız - 2018

 

23-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar