Aynen Aynen Dizisinde Beklenmedik Kadro Değişikliği!

Aynen Aynen Dizisinde Beklenmedik Kadro Değişikliği!
BluTV'nin sevilen komedi dizisi Aynen Aynen'de seyirciyi şoka uğratan bir değişiklik yaşandı. Dizide rol alan Uraz Kaygılaroğlu'nun yerine Kerem Bursin geldi. İşte detaylar!

Games Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu ve internet yayın platformu BluTV’de izleyici ile buluşan Aynen Aynen Dizisi’nde şok bir gelişme yaşandı. İlk önce Youtube kanalında yayınlanmaya başlayan ve izlenirliği yüksek olunca BluTV’ye transfer olan Aynen Aynen Dizisi mizahi bir dille kadın erkek ilişkilerini ele alıyor ve dizinin karakterleri Emir ve Nil arasında yaşananları konu alıyor. Dizide Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu rol alırken son anda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Dizide Emir karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ile yollar şok bir şekilde ayrıldı. Yoıtube’de yayınlanırken seyircinin yoğun bir şekilde takip ettiği dizi BluTV’ye transfer olmuştu. Uraz Kaygılaroğlu’nun beklenmedik ayrılığının ardından diziye ünlü oyuncu Kerem Bursin dahil oldu. İşte detaylar!

Aynen Aynen’de Uraz Kaygılaroğlu Gitti Kerem Bursin Geldi!

BluTV’de seyirci ile buluşan ve kadın erkek ilişkilerini mizahi bir dille anlatan komedi dizisi Aynen Aynen’de beklenmedik bir gelişmeyle seyirci şok oldu. BluTV’de ekranlara gelen dizinin başarılı oyuncusu Emir karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu diziden şok bir şekilde ayrıldı. Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrıldığını duyuran dizideki partneri Nilperi Şahinkaya “Uraz’ın programının çok uygun olmadığı diğer dizi de var. O yüzden şimdilik Kerem Bursin ile devam edeceğiz. Öyle konuştuk. Bakalım, önümüzdeki hafta çekimleri yapacağız. Senaryo gelecek, beraber devam etmeye karar verdik” şeklinde bir açıklamada bulundu. Böylece dizide bu güne kadar rol alan Uraz Kaygılaroğlu’nun halen Star Tv’de ekranlara gelen Sefirin Kızı’ndaki rolünün yoğunluğu nedeni ile Aynen Aynen’den mecburen ayrıldığı açıklandı.

Kerem Bursin Aynen Aynen’de!

BluTV’nin sevilen yapımı Aynen Aynen’de yaşanan zorunlu değişikliğin ardından Nilperi Şahinkaya’nın dizideki yeni partneri sevilen oyuncu Kerem Bursin oldu. Bu değişikliği önceki gün “tiyatro kampına giriyorum” diyerek yeni oyununun müjdesini veren Şahinkaya duyurdu. Dizide rol aldığı Uraz Kaygılaroğlu’nun zorunlu olarak diziden ayrıldığını açıklayan Şahinkaya yeni partnerinin Kerem Bursin olduğunu duyurdu. Nil Şahinkaya dizinin formatında bir değişiklik yapılmayacağını ama hikayede bazı yenilikler olacağını söylerken “yeni bir macera olacak. Yeni partnerim Kerem Bursin olacak. Kendisiyle bir maceraya başlıyoruz” açıklamasını yaptı. Böylece genç ve yakışıklı oyuncu Kerem Bursin Aynen Aynen dizisiyle yeniden sevenleriyle buluşmuş oldu.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar